返回列表 回復 發帖
好嘢,由2017年玩到2018年
我12月15日的願望是: 希望每位水友、朋友、家人都身體健康,開心快樂。
自己都早日康復,因為最近俾人撞后面、再撞前面,架車total咗!

我要選18號驚喜禮物包。
我12月16日的願望是:各位水友個個願望成真、心想事成
我要選 17 號驚喜禮物包。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝Grace姐和各位大金主
bb后面開花...

get well soon.  
Pedestrian_A 發表於 2017-12-16 04:50 AM
前後都開花
  MNB 大哥 好!! 身體沒大礙罷??!!!

保險賠足嗎??祝你早日康復!!!
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:12 AM
多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:29 AM
都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
  真陰功囉!!! 快D好返啦!!!  
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:48 AM
多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
  客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:00 AM
係啊,當係破財擋灾
  至緊要身體確定冇後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:17 AM
知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
我12月17日的願望是: 多謝各位水友的問候和祝福,願各水友的愛得到回報
我要選 1 號驚喜禮物包

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我12月17日的願望是:  mnb 快點好, 身體健康, 平平安安
我要選  3號驚喜禮物包
Pedestrian_A 發表於 2017-12-17 10:14 AM
路大哥晚上好,多謝
我12月17日的願望是: 希望隨意兄和bb都快啲復完。
我要選 5 號驚喜禮物包。
pknoface 發表於 2017-12-17 05:25 AM
掌門晚上好,多謝
新車記得安裝 car cam 要前後都影到個只, 我就係靠佢那渾蛋才無得抵賴.
ob51330 發表於 2017-12-16 04:52 PM
ob兄午安,會的。
俾后撞完,自己冲前撞前面physic time...  car from behind doesn't need to travel fast to push your car to hit the car in front of you.  it's the stopping force pushing from the car behind pushing y ...
Pedestrian_A 發表於 2017-12-16 04:37 PM
咁先冇骨拆