返回列表 回復 發帖
WHO IS 包包啊 I AM HK人啦!~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 12:49 PM 發表
我係香港人~~~~
人地包包走左咁耐....你地仲提佢????
咁即係邊個 :009: 好出名呀?
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 12:54 PM 發表
不是話特別出名...只是佢初初黎做會員我就同佢傾計,,,
又一齊去搶金啫...

結果不久之後,,,佢同小白網上結婚咁囉,,,
小弟孤陋寡聞 ......唔識佢~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 01:06 PM 發表
不是啦,,,,只是果排你去了打寵...
少出黎傾計嘛,,,,'
而家我明曬啦! 嗰個樓主想儲"閃卡"而已......
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 01:50 PM 發表
哈哈.,,,,原來係咁....
其實我都唔覺包包張相有咩問題,,,,只係性感少少啫....
那我想太多了......
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:08 PM 發表

娃娃...我冇影過裸照喎
失覺曬~~~小弟叫做Ricky~~~
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:30 PM 發表

NICE TO MEET YOU....BUT呢度冇脫星睇喎
非禮勿視...... 施主你誤會了!~~~~~~nice to meet you too~~~~~~
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:40 PM 發表

NICE TO MEET YOU 2
好少見到你... 你通常在哪post倾多?