返回列表 回復 發帖
Hi, 大家好
剛剛重新裝好部電腦, 一入黎就發覺家族開咗個聊天室:onion14:
再一次歡迎大家入黎無限家族聊天室,:014:
不管大家係路過, 飄過, 跳過或飛過......一樣歡迎您們入黎吹水.
原帖由 toyo88 於 2008-5-10 10:24 PM 發表
hi~
hi, 88兄, 祝你隻股日日見紅到頂.
原帖由 css95 於 2008-5-11 01:09 AM 發表
hi~
我係新手
hi, 你好嗎?
歡迎你, 請你飲杯茶. :onion14:
原帖由 walala 於 2008-5-11 01:13 AM 發表
我也来捧无限家族场。。。:onion14: :onion14:
你好walala兄, 第一次同你打招呼, 請飲茶 :onion14:
我都有支持88兄隻股$$$~四人集团~$$$

回復 #43 ~嘉~ 的帖子

重要成點?

回復 #70 ~嘉~ 的帖子

點解會由盜盜變海海?
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 10:57 AM 發表
我个宝贝女扮大baby俾我抱啊!!!!
哈哈! 靚姐佢有無包尿片同吃奶咀呀.

回復 #81 ~嘉~ 的帖子

~嘉~你通常幾點訓呀.
入黎講聲我去訓. :sleeps:
海海好耐冇同你講嘢, 快收工啦就六點. :onion05:

回復 #276 ~嘉~ 的帖子

大家好

~嘉~
我想買隻Rottweiler 洛威拿犬, 比d意見我.:onion14:
原帖由 海盜 於 2008-5-13 10:05 PM 發表
喵囡, 但係我襯空檔去左另外d壇度作故仔喎!
哈哈...岩岩有靈感到! 嘿~:onion14:
(一陣去食完飯 返黎有時間先作過)

靚姐,
做咩要係狐狸先生呢? :014:

嘉嘉, 我以後叫你狐狸...哈哈 ...
哈哈...甘邊個係狐精呀. :onion10:
原帖由 海盜 於 2008-5-13 11:47 PM 發表
=.= 我好鬼眼訓...
仲要見住d 太陽光殘住!
救命?! :019:
海海,我地都係唔好出聲,有人係度打情罵悄,我地要識做人。:014:

回復 #369 海盜 的帖子

你最近點呀,我一返來個日就上唔到到2+。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-13 11:56 PM 發表

我都睬你
我唔睬你,難得你甘高興。
粵語殘片時間

嘉。。。你快d追返佢番黎啦,唔好比佢走。。。:onion05: