返回列表 回復 發帖

回復 #532 喵喵囡囡 的帖子

真係感動...
原帖由 小毅仔 於 2008-5-15 06:36 AM 發表
超級隱形人......小毅仔.....終於上黎同大家say個hi la

lee 個 post好似係我係 tvb 論壇第一個post呀........

超級隱形人 甘我第一個同你講hi la, 喂快d入會:014:
http://os.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=51
原帖由 jim5655 於 2008-5-15 06:40 AM 發表
Hi!好耐冇同大家吹水啦!
Hi, 請多d黎坐, 隨便行唔好客氣. :onion14:
原帖由 canz85 於 2008-5-15 07:06 AM 發表
JIM哥 ,HKEC兄好呀
好久不见。。。
你好呀 :onion14: 請多d黎坐, 無限已經開番.
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-15 07:17 AM 發表

請加入>>>>>國際米蘭俱樂部      :014:
喂~無限的靓仔嘉~唔好係我地頭同我搶生意 :onion31:
你應該講快d加入無限國度這個家族, 然後加入國際米蘭俱樂部 :014:

回復 #592 ~嘉~ 的帖子

嘉~ 喵喵去咗邊, 點解唔見人 :onion14:
今日好靜:onion18:

生日快樂, James

幸福永遠在你身邊

送上美金蛋糕一個, 內為香草蛋糕、芋頭、及布丁

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #601 ~嘉~ 的帖子

喜~ 比你快咗一步 :014:
原帖由 海盜 於 2008-7-9 08:49 PM 發表

=.= 你個申請vip link在那?
我搵唔到...
http://os.tvbnow.com/thread-386564-1-1.html

最近好嗎? 好懷念比你罵的日子, 哈哈...
如果有玩虛擬股市請支持本家族成員

25 红魔曼联 MANCHESTER UNITED 红魔曼联

37 **^^O^^**

39 浩龍集團@無限國度

69 HONDA

73 无限国度交易区

哈哈...唔係賣廣告, 係叫大家支持自己友.