返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 13/11/2008 17:19 發表

你說我嗎 489329
yes........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 bubu1109 第 12688 篇文章

i thought u c my pic b4 (at boyboy's post)........
原帖由 ice.key 於 13/11/2008 19:52 發表
入來兄弟幫你就不用公開身份呀...
好吸引
但我好想成為owo的第一個member ar
i sleep sin la~good nite everyone~~

hsl-1~~i wait u there tmr ar
原帖由 hsl-1 於 13/11/2008 20:03 發表

我同bbb都商量過了,要看你的選擇,三個虛名队長一同前往。

有義氣 咁我哋以後就做3個就共同進退la~~~
原帖由 hsl-1 於 13/11/2008 20:10 發表

有好几個家族成員都有同我聯絡,希望一同在一個家族內,但我同bbb都在睇你台戲,你決定後再通知我哋啦。
你同bbb商量好了嗎?? 我遲幾粒鐘後call bbb商量 ~~希望今日能作決定, 再通知家族成員
原帖由 ice.key 於 13/11/2008 20:24 發表

呵呵我是壞人壞人...
寵物區壞人的定義是這樣的嗎
原帖由 hsl-1 於 13/11/2008 20:46 發表

可惜家族d老大失哂蹤,冇人出來主持大局,所以咪冇人攪囉
係呀 唔見晒呀 連edwin都唔見jo
原帖由 bubu1109 於 14/11/2008 06:08 發表

希望你會加入兄弟幫寵物家族

當然考慮加入我家族都可以,不過我要你同bbb的真人照片 489808
我會同bbb商量 有冇甜頭比我哋呀
原帖由 bubu1109 於 14/11/2008 06:41 發表

你不會真的給我照片吧 我自己是希望你們加入兄弟幫寵物家族的

難道真是看中了我的藏寶家族
我哋係至在d 寶物 快d 比d黎 攝牙 "la"先la~~
原帖由 blueocean 於 14/11/2008 13:42 發表

I join bubu's family for 5 minutes....it's the best family....it has everything
blue blue~~做得好
原帖由 hsl-1 於 14/11/2008 22:30 發表 為了大家wongjj咁你就犧牲一吓你張玉照吧,因為我都想看。
bubu said dun want to see ar
原帖由 blueocean 於 14/11/2008 23:00 發表 it's very amazing ar 短劍 99狩獵劍 99男爵劍 99必殺之劍 0法神權杖 0聖騎士劍 0that's why I join his family for 5 minutes and left.....nothing good ...
你收咗bubu $$嗎???

...but....v. 感動 'coz bubu比咗最後一把 "bet" 剎之劍我

回應 hahakl 第 12765 篇文章

我打咗成7-8個轉再有1x 枝 +5000EXP咋