返回列表 回復 發帖
有多個地方玩~開心!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
鴨嘴獸仲未訓? 唔怕有對超級無敵國寶級大眼袋!!!LOL
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 09:24 AM 發表

hi,yam yam
rindu itik
good morning to you, good morning to all
good morning everybody, good morning to all
(好似唱HAPPY BIRTHDAY)
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 09:42 AM 發表

yam yam ,so q
KILL ITIK!! 沖呀~~~~
追逐鴨嘴獸~
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:03 AM 發表

yam yam搞乜唱歌
ayam's morning song....喔喔喔
真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 小 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 母 雞 ? 喔 喔 喔 !

評分次數

• cck_my

唱完
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:14 AM 發表
yam yam again again
再聽要...........................................................

給錢!!
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:24 AM 發表
同nenek拿
同鴨仔拿
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:29 AM 發表

why
你點唱, 你給$$$$$$$$
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-25 10:38 AM 發表
好耐无见,你好,只鸡仲未孵出来啊!
hi, nicnic,都系有個保護殼好D..嘻嘻
dinner time~88
hi hi~good morning..