返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 04:34 PM 發表

係呀~~~有咩幫到你?
12月近聖誕節期間有無演唱會睇??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 04:47 PM 發表

唔多覺眼噃,no one say have!~~~
紅館還在裝修...
原帖由 贱狼人 於 2008-11-12 04:51 PM 發表

真的吗,我下个月去香港玩哟
me too
原帖由 Geai 於 2008-11-12 04:55 PM 發表
u prepare concert ma  
好想睇
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 04:55 PM 發表

so,咪就係無LO~~~
會展中心呢?
原帖由 贱狼人 於 2008-11-12 05:00 PM 發表

是吗,你及号?我是07/12
arrive hk on 6/12
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 05:08 PM 發表

如果有D好出名嘅,D fd會叫睇,但no one say it~~~
i see, thanks anyway
原帖由 贱狼人 於 2008-11-12 05:11 PM 發表
跟團还是自由行,我07/12到macau,13号才到hk
咁長時間係澳門....gambling?
自由行 ====>>>我係香港人
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 05:16 PM 發表

no thx ar小事而已...... 你客氣啦......
咁以後就同你唔使客氣

....看雞爪功 嘻嘻
原帖由 贱狼人 於 2008-11-12 05:26 PM 發表

真的哦,那到hk有机会的话,出来见面好吗
係SOGO門口等
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 05:33 PM 發表

少林龍爪手!~~~
野.....襲胸!!
眼瞓....
你地慢慢玩
原帖由 贱狼人 於 2008-11-12 05:34 PM 發表

ok!!when
chat with you again ..ok
kiss kiss~~good night
來探探mickey~~