返回列表 回復 發帖
我選4號餐.
4461晚上好.
pknoface 發表於 2017-11-18 11:50 PM
pknoface 掌門 早上好 !
4461晚上好.
pknoface 發表於 2017-11-19 11:13 PM
4461早晨.
pknoface 發表於 2017-11-21 11:51 AM
pknoface 掌門 下午好 !
4461早晨.
pknoface 發表於 2017-11-22 11:50 AM
pknoface 掌門 中午好 !
感恩節臨近百花放,一條短信帶六香,一香送你貴人扶,二香送你搖錢樹,三香送你萬事好,四香送你沒煩惱,五香送你福滿筐,六香送你合傢歡!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4461晚上好.
pknoface 發表於 2017-11-23 10:40 PM
各位朋友大家好. 今日雖然唔使返工但有啲忙. 得閑再返過黎.
pknoface 發表於 2017-11-24 09:45 PM
感恩節臨近百花放,一條短信帶六香,一香送你貴人扶,二香送你搖錢樹,三香送你萬事好,四香送你沒煩惱,五香送你福滿筐,六香送你合傢歡!
4461 發表於 2017-11-24 09:27 AM
请问pknoface 掌門,小弟会收到武當派送出既火雞吗?
多謝4461兄! 你收到本派送出火雞一隻!

4461 3 秒前 TVB 100000000 元 積分轉出
pknoface 發表於 2017-11-26 06:20 AM
多謝 pknoface 掌門 的奖励 !!
4461兄, 唔好意思, 漏咗你添. 當然收到啦!
pknoface 發表於 2017-11-26 06:20 AM
2017年武當派火雞大餐活動完滿結束

2017年火雞大餐奬金:

1.唐杜里印度火鸡 - 8千萬
2.土耳其香料火鸡 - 9千萬
3.姜黄芜荽椰浆火鸡 - 6千萬
4.密糖苹果烤雞 - 7千萬
5.木燻火雞 - 5千萬
6.石榴火雞 - 8千萬
7.羊肉 ...
pknoface 發表於 2017-11-26 08:37 AM
多謝 pknoface 掌門 的奖励!!
下期活動

pknoface 發表於 2017-11-26 08:42 AM
小弟一定到来支持
原来现在的現金和存款 2147483647 是上限
如果提取利息手工清算/自動清算存入銀行/存款,多餘的钱就会被蒸發了啦~

看到太晚了~小弟加加埋埋都不知無咗十幾億。。
無他嘅,好多時一個不留神就出錯了,怪不得別人!

依家只有一個方法,在提取利息前,先用咗啲現金去,這樣利息才會到家

系統沒法更新嗎???
暫時沒法變更,日後未知~
對啊,是有這個限制
lhy92725 發表於 2017-11-28 02:42 PM
小弟刚才知道。。都不知亏了多少钱。。