返回列表 回復 發帖
RR,  记得带XXX在身上呀!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 02:38 PM 發表

KITTY....セ嘢係XXX呀     
EM ...不是セ嘢 LO...
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:00 PM 發表

咁RR袋吓好嘞.....過常都用不着   
他回来看你会不会生气的呀~玩到这么颠。。呵

DOBI 你又知他用不着.   他话失身哦!
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:13 PM 發表

吓.....佢話你知架....咁秘密嘅嘢都有話你知呀
但係咪真架 ......你信咩..........   
below is the answer~

祝各位平安夜.。。失身了..[男仔]
女的千萬要小心呀!!
有好多材狼架小心呀
以上既開下玩笑J以下正係真心既

我讲下笑这。。RR 都不会生气的。。他话喜欢人家欺负他给!!
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:16 PM 發表

激死佢我就開心嘞 我都不知架..... 但我中意玩下佢  佢小氣吖嘛  
  KITTY....我瞓嘞  明天再玩過吖   ...
BYE~DOBI HAVE A NICE DREAM。。
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-25 04:30 PM 發表
RR....出嚟.....你去咗失身呀  
DOBI 你好激哦~
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-25 05:00 PM 發表

RR....真係去咗XXX呀   
DOBI 不好乱讲呀~没有这回事呀~
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-25 05:24 PM 發表

你自己問佢啦......   
不用问。。。提醒他就可以了
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-25 05:27 PM 發表

佢啋我都傻啦   
你可以不啋他的呀~呵。
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-25 05:53 PM 發表

咁好啦.......我聽你話......唔啋佢啦  
DOBI﹐ Morning..

好呀~一起不理他。。呵氣死他。。
幸福ღ国度
原帖由 manyiu 於 2008-12-26 08:36 AM 發表
Kitty, DOBI, 聖誕快樂 & 新年進步!
多謝﹐manyiu...

你也是聖誕快樂 & 新年進步!。。加個每天都要開心哦﹗
幸福ღ国度
原帖由 jclai 於 2008-12-26 08:41 AM 發表
两位靓女。。圣诞快乐
jc9..merry Christmas...
幸福ღ国度
原帖由 jclai 於 2008-12-26 08:58 AM 發表
去了那里玩。。
在家。看戏。shopping 很多人呀!费事出街

12月31号先。。
幸福ღ国度
原帖由 manyiu 於 2008-12-26 09:21 AM 發表

Kitty, 你好甜呀!
是吗?

你今天又没出街街哦~因为大雪关系,不会闷吗?
幸福ღ国度
[quote]原帖由 manyiu 於 2008-12-26 09:25 AM 發表
RR, 潛水好耐啦喎! 快D出黎見我地! 祝 rr 日日開心, 年年靚仔

RR, 现在潜水,喜欢的话就会这样啦-------------->

dobi..你快点回来打下他,他就会出现啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幸福ღ国度