返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...9 ]! F6 W$ E9 _# D
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...8 y: N- N5 W& w9 q  Z
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
! ~8 b3 E* H& E公仔箱論壇所以想搵易經大師蘇家興催下桃花..., P/ g4 ~, w+ t0 s; }$ b. C* f4 z
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....tvb now,tvbnow,bttvb! I7 a5 Z: N* W2 ]  Z0 Y; k
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
% x! l+ X: s: H" e& X. ttvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 {' K6 J8 ]. l; P7 a( n7 e! E
未試過 咁樣催桃花有用咩?; R9 k! {5 r/ g' j
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
! _9 @1 j/ T* @2 C" C' \$ D
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
) V1 g7 K) a0 ctvb now,tvbnow,bttvb 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
' {  L0 w' z* Y; q' J: j雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
; W" Q; {/ ?9 _2 z: w) T# E: ~
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
5 p0 o1 Q2 b; w% |tvb now,tvbnow,bttvb樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過tvb now,tvbnow,bttvb+ T' A0 x: N2 o& ~% K
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
5 w/ Z- Z* r- K5 _! w& \搞到我都想試下
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M4 C) W4 S' E+ [: m1 Y
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位" i: K4 x1 m+ S  |- C6 m4 N
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
2 Q- Z; ~2 P% ^' H/ N5 i) t. g' [/ Hwww.tvboxnow.comuncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
8 h! L7 L. V* q4 ktvb now,tvbnow,bttvbbanlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~" b7 q% P4 d* |9 X/ y
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
* z: j9 ?8 l1 @; @  p) p! Z. w緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
: {5 \- z* W7 F* o& w公仔箱論壇搞到我都想試下
. x& L& S5 e$ ?6 J- O公仔箱論壇雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣www.tvboxnow.com6 D2 c+ W" X" I( `2 s
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
! S% k# O. {) S6 \; b  ptvb now,tvbnow,bttvblets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
6 i- l7 r+ P% r$ m/ s* q1 M/ V/ E$ Ltvb now,tvbnow,bttvb因為我都有試過