返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@9 Q% @# @3 `: n7 |0 A
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
* K, q2 U8 l3 U* I1 c/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ [. [, I- k" g' {; `
黑色真係好型@@www.tvboxnow.com* g4 {) b) o) ]- i# C
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
- j; X; j8 N6 X. S! h6 B/ ytvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b公仔箱論壇3 G6 K/ V5 B5 V) z) Q% X
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
+ A2 l3 V! z9 J4 E; b. gwww.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
* S, U9 R: [, MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
  P4 r, l8 R2 c' m公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
* w" g) l" y/ ^* K+ R+ ^( G" ?www.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...$ o7 P: ^8 S& ^3 l7 \* T1 \% R
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
" `" d  f" S! _我就鍾意one多d(所以訂左one)& z* k& z7 N( x- w2 y5 ^! f
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, V! @3 n0 g0 h5 D7 O* K
我就鍾意one多d(所以訂左one)& S5 @9 o  U! S& s* x4 D
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 J2 M: K( t) ]+ ~1 h8 O樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 A4 R- e) |; ?  n  D9 m) Ztvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵( H2 f; k, U" j: f! U- i+ [5 c
同埋我覺得one影相靚d
8 p, O# w" z" @8 ~0 F" j
我就鍾意one多d(所以訂左one)& G* H. ^' b9 |5 F+ s" Q7 k6 E( m8 K
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇# B( T, v! c1 C8 Z  e
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5 @* {* G% _: t# ]* |5 ^) q* r8 A
但S4好似都多左好多新功能..?
9 f2 N% [. B) n* G( l# x1 b& h: m) C
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
* F; b: c& m# ]% ~$ ytvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇7 `/ J' [2 i/ j. x
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
7 h' v. A7 x8 [$ t2 y4 t! y2 S. l公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
2 [( k3 h9 w/ l/ |* d- o7 c5 w3 [0 }但S4好似都多左好多新功能..?
" J3 |1 I0 K1 F- {6 G% D公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" ?2 t( W. ]: P9 s# G# L
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
$ |$ W+ H' v+ p' O' f! J) ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
  u2 k- N) |% H. @" c3 W, itvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
3 \) i5 |. ^. C# V1 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
8 G$ K$ D" @9 B9 k6 Z( k但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
, i* ]! O9 L* `) {$ Z& D9 Ltvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇  E( i3 n) _. ^
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電9 X2 l: ^3 _/ C2 T
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁www.tvboxnow.com! Z' f8 X1 v& a4 T- b0 p
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
2 @  ]' y7 O; M9 }5 g# O. ~
如果係咁咁真係唔洗考慮....