返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
% M2 @' c0 L# a8 i. v" R公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
! O; |4 B9 }5 G公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
) X7 Y) \( l" ^% d7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
( L' i2 @$ m6 G# \% J/ ~
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
! L1 T- g9 c* M" W% _, G8 J不過htc邊部好?
9 _$ w4 L/ Z9 O5 C% e7 b
我睇過廣告好似話係叫htc sense?, F4 z/ ?4 [  B* F6 `* Z
不過htc邊部好?
: A. D2 m9 u! @% m6 y# u, g公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: P8 i. u5 Y: t0 L
係呀
) D/ Z* N. x/ L6 o1 f" [公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
4 Q$ o3 {9 R6 y0 htvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇2 f- j9 K: @% }( G) Q
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
, k4 I# }2 h/ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
2 m% _  [# v8 D7 Q公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
4 g! s* _: o6 e( M- S( P0 zkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
- m4 U& l) W2 M
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正- K+ s  A  R; J7 E6 U
不過香港都有蝴蝶咩???
" E6 ~) R& m9 Y* n7 y( P, L" O公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
/ a; F' M2 D0 g不過香港都有蝴蝶咩???/ ~* o  Y2 p. S: V& o
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
$ v( h0 c! c6 U; \$ G2 v有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p/ u& W9 m/ L; ~  Z, Q- w1 o
係呀公仔箱論壇& L& g2 P5 X& d) T9 {% ?0 b' V
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L) h, S3 }9 l3 I# K
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
: I$ U1 s6 D# h3 P* e; ?+ y8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb4 v+ R, W4 h6 p. i
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
. A* |9 a* Z, @0 _4 O0 N7 o
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
% W4 C) Y* a; }& _; e1 S$ Twww.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
4 @( k" l) ^, v) g蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
% p0 U7 Y6 G/ L2 f9 U
個個都話one@@
( X0 y) Q0 v/ W, ttvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
7 [9 z1 Q1 [/ B3 R; G& YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
; B1 U+ |+ J( O$ W' c我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
; l. b" R2 N9 G6 J9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機# c9 _7 R" b1 g/ S) g# a0 P
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇9 e7 }% w8 [# e5 r! N" Q9 H
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @( Z: {9 ?( K0 d
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
5 q4 z/ P& V  Y$ j鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
2 T) h2 h' f/ Hyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
( u& C1 n/ i% c6 L- @7 ]公仔箱論壇例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag