返回列表 回復 發帖
, z+ F' B$ y6 Y& N5 U4 X2 |
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......+ x# |% A. V- ?, C" f; @6 @2 f0 L
不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb$ L3 z  N2 p* T+ a* v9 V$ A
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
3 x# J( [5 C5 P$ O9 xtvb now,tvbnow,bttvb
* C; P1 c& ]" Y: V2 C/ c, i/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Z: Z$ k& P3 M' r+ \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! @- S& g$ W( hwww.tvboxnow.com
  k; e) ~' C: G" k4 c( f7 J2 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ G6 W/ _+ u0 k# M' X9 j/ f' r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 `0 E1 j- S) N" M9 P5 O/ X8 X9 v
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲7 V% q' c  P* M6 T& c
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
: U0 r( F3 ^2 B: g9 W. d! _唔.....
% N8 O6 ?$ q8 x3 V! o& r美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......www.tvboxnow.com5 g- |" q2 a" O& K* L  N) f; d

1 g& H; X, |8 B" G, Y2 N註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb" ^! [( {( g/ h+ A  v+ x
! w9 E/ X/ [& b% N# D- jwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
. T9 Z# d* _3 U公仔箱論壇. O( ~1 X3 `3 q6 t% \3 _" G
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S" ^$ P; h3 l. p0 d
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb  u; m; b4 ~/ y
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......3 b0 A% L( q. x% G% B; A. w; X
, `0 t- j* m, m6 a9 x; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
$ l; K7 Z4 [) W. J/ D- Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
9 n- c' v6 {! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ B) |6 T/ q7 H% r, x: Qtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
* I) n3 Y8 I# y

7 M0 g. ]4 i* {2 a8 u2 Z* U6 q3 V) [哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb8 @" }  H( H' h' J5 ^) ^
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
  @; W0 E3 f( V) F! Gwww.tvboxnow.com
8 B# f+ p+ @' t- s5 x5 k% Wwww.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇1 P# B' g. K/ R: M( O3 w3 U6 x

( `  p- e& A% ]! w3 S公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"& N$ d! w/ H! K( {# X/ c
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
- ~/ R2 p2 G% X  l+ G0 Bwww.tvboxnow.com
0 P8 ~! v/ d# W; v7 y$ y. \9 G公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
+ Y6 V; k6 S3 Vtvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
9 r  z  Z4 o  c7 N% u2 l% y8 v嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

7 N( h4 \$ t- G1 S" I1 B9 N+ T* ^) Ytvb now,tvbnow,bttvb# L# y  R5 v3 Z7 e; z, C3 ^7 g$ ^

) |* a. ?$ x0 j7 z" u( X' g: ]www.tvboxnow.com 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
6 Q7 e9 ?! q) u% X, d, n- x- |

4 ^! Y! O5 f; N& I$ \4 a' J. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s. c5 [- @) Y) J0 N5 M
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。tvb now,tvbnow,bttvb, A1 r9 b) W* E1 S! w
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
& o" V' c6 F. V. G- Ymnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
公仔箱論壇- Q  R. T) s; G9 ?+ w2 \$ r/ ~6 F
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
. h/ B1 [4 p5 ?3 `/ l  E
' h$ _: X( Q; r# M我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
" ]' O* n# D- cwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇  n$ O% G' v. @; ]
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
0 l/ y. M8 v: w" t+ S/ b
www.tvboxnow.com4 s8 d8 i- n, L; x0 d. o0 k4 y

! _+ s; {% R$ q) ?: h7 E9 k哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢: E: v: S% H0 g3 f4 I) W& K
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www.tvboxnow.com, c  a: V' e9 Z3 f" k$ j& ?
我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb  ^( i; C8 S2 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X. e& ^/ {$ ]9 O. v. ^
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!, z: [& I4 f  Y# o0 t& {: b* n
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
; f2 O7 m: {1 z' ^  j0 G+ B
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
; F! |8 L0 Y7 {3 f: F1 c. r. T( o7 A' d" D
補充茅山聖物紅肚兜& y: r2 G6 w6 i# e7 Z' e. U
tvb now,tvbnow,bttvb3 o, y+ z1 b# ~( V4 n. g$ {* k
. g, q+ Z' I) e/ ~
5 t  @& b; E* K
1 C/ w3 \: @; k2 U( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
0 E8 Q/ c( v/ M+ ]金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 }$ d) B# ?/ ~  {
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
: _& j3 L. u2 v5 Ywww.tvboxnow.com記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
/ Q+ B- `& W$ ~2 R) x* P( r哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
. o# U( r' R6 X3 V; \tvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
, y" i3 f; r6 H. u& Cwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
! g6 k( K7 b* v2 }0 g
- C& }8 N" i. {+ ?/ J7 s2 {9 V公仔箱論壇嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~公仔箱論壇& F- |9 R0 Q" g$ v+ p

& O( E$ j$ M, Q: {9 e( Ftvb now,tvbnow,bttvb釘姐的背面www.tvboxnow.com5 Z, g- G7 G/ U" H