返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* u( M" i/ Z6 h  T; Y& K* \  C
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
  H( n7 E8 M' c5 h' v, E) O9 s  Y# ~我知我知我知.......不過真係講唔出口。
% K+ Y* O5 h: M0 _公仔箱論壇公仔箱論壇" J1 [/ [5 O3 j% P$ l9 B% o+ V
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟www.tvboxnow.com6 M2 w3 L% H( `/ F
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
/ V: P5 M5 u* @# m8 {. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我相信都係囉...
, [( R$ N- ^5 h* P% E% F1 w8 E公仔箱論壇
+ n! n2 C# s7 D  P1 _% C% v真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?www.tvboxnow.com, q, u5 v, R6 r/ x5 u8 Q
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
0 N7 e" j5 N* h1 r+ S$ ~0 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
* a+ O& T  H8 c) ?: G哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"公仔箱論壇% n3 |9 `! z  H7 n) Y1 S4 \4 p
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....tvb now,tvbnow,bttvb2 x5 [4 x4 i, ]0 Y% F
3 p9 Q& |* |- N9 Z. ^! N' ?公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。公仔箱論壇% \$ b1 \  M7 B- Y. ]
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
( V/ s2 M5 O" y3 ~9 `0 K! utvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ R) u' }( X/ c8 U5 i, k; ]
. i8 R* h- J: m  V% D2 W
兩個臥底嘅BB會點架??
2 C3 U9 J8 D& E* nwww.tvboxnow.com我知我知我知.......不過真係講唔出口。6 X) w* l5 n0 u% ]6 A+ x
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
公仔箱論壇2 ?5 J2 f2 x8 w1 b' d

: V3 H8 c% M/ _0 b+ n$ [* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
! s9 l+ m$ M: q: F, p

% Y  M, W. r8 ?6 ]1 ]tvb now,tvbnow,bttvb唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知," \# R; r3 M0 N8 F$ R
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...1 @6 D+ P9 x* d! l
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
& u, t) Y) A8 l, Z' z1 t

( Y" w# }$ _& _* L" S! u* |我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. 公仔箱論壇8 ^4 {( K1 \4 {6 ]

5 e/ y/ _# P- A- l8 C! y" p父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
www.tvboxnow.com$ J, U) N& x0 x
5 v, P3 f6 t/ O1 i- O/ v! X  H" H! U
兩個臥底嘅BB會點架??$ L5 q  M  g# x! }. h& r
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
4 V8 v( I4 Y, [/ e) S& U8 ntvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...
7 P. ^5 l  k: n& y* t4 ?4 ^

2 H5 S  A3 i% K2 U; q公仔箱論壇我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...www.tvboxnow.com! ~6 t! R4 z% l8 N5 J+ R6 g
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
www.tvboxnow.com3 K- q& I& [/ Q7 Q( g3 H( B
細佬,你真係越爆越多嘢。
/ x. d% \) ]" @! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
# Q9 }- j- i+ R' P$ [* L, Dwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
7 [" E1 x8 [$ j! }5 W7 a) ]tvb now,tvbnow,bttvb唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
; y. z; q% s( ctvb now,tvbnow,bttvb又直接講劇情會好悶.....
公仔箱論壇3 f" x1 [0 r+ n! U3 g
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
0 t, h7 b3 X, c3 i; O$ G# Hwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
5 y' L9 v( m+ B+ T3 l. dwww.tvboxnow.com
5 }' ]" ?! P8 o3 r% R0 d& kUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
- k; R( {  ~% V- k0 b細佬,你真係越爆越多嘢。
7 b7 V6 g% V5 K6 H/ K) l: R$ G小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
. V  U  v# f, ^5 I3 P2 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
" n8 W! B3 I; Y& G# I+ s- m* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& G& W* o) l9 Y& a公仔箱論壇巧驚... 唔會嘅
公仔箱論壇+ F6 x9 X" t3 C3 }
8 k* e% n2 l  ~# H9 {' G
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
$ ~: O& q+ A/ @  e+ y4 q6 Uwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
, X: @# C9 Q! gtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com3 [4 r- W- ^* o+ g
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
. F6 b# p5 @: S# H公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
, j9 W: s3 K8 Q% O# b  F& g7 W, Y
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
. Y' |" R/ D( ?" B& ~( m
) C6 r. X/ o9 f" B
5 G1 C, s7 ?$ y# c( Q( X公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
9 ~& A6 E% j) i7 p0 j恭喜細佬估中最後兩位UC。