返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
; T0 Y7 N- W* H6 N; W3 L* jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
0 P& I% B7 I# c! l' `5 X& B
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
4 S) }* z0 s+ b& {" k* s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. W8 C) l' w( {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~* L! ?! G! l: s
真係?呢個會好啲嗎?
) @" O5 ~* W$ p; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2974113公仔箱論壇9 `4 [& M; I' P8 p) l' w% |
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {& Z- Q$ F' u- S0 R
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
$ Q- w8 H3 C! u& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m9 d. a' e  x1 ]8 X4 ~
& U6 i' ~5 H+ ^' K( vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
6 T. t6 G2 J4 K7 vwww.tvboxnow.com# K: g. L( Y& [( Y% E" ^+ l
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b8 ]3 X2 ^3 Z  q

! G6 k9 b5 o# J7 g, A, A
# D# ~( M1 G) s% [% mwww.tvboxnow.com
( |# D* ]5 U7 S# V3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
! x, J# O' E+ N8 h# m  g' k- ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
  m) y* y0 @" m# ?

8 N! {% B$ N% }* {1 y: \8 r/ w* a% H' o1 @; L) z

5 M" {- c+ o3 _( R公仔箱論壇因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。www.tvboxnow.com3 M- t2 M) ~1 a( E1 p2 A0 }0 R

- T1 M1 B! _+ Mwww.tvboxnow.com
% n* S7 O' [" F5 ]0 Ztvb now,tvbnow,bttvb
. l  W- p5 A/ h! S& P. ?$ s公仔箱論壇5 h3 M! i8 T( N
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R2 U5 z0 A% o) M* }/ t: m: K
公仔箱論壇, P6 y. `7 V/ o7 X
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
5 _) ?; T: s7 ^4 I0 X5 K* h公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
; l- G! Z3 w1 iwww.tvboxnow.com* d& r7 d7 Y8 D6 b
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a1 U7 [$ f: r* r/ R4 ~
4 B: d" y0 _8 V8 t) v/ E公仔箱論壇
0 C! e& S) T9 j/ `3 y5 i髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
3 _* ~3 s: k& S0 U6 @2975667www.tvboxnow.com8 N, `0 K; T. ^) u
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
" V- W6 H% z2 A6 J
7 p- d" x2 q" [( O' [
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A+ Z7 Y& M' K7 Q: p
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
1 K; x& P8 o( ~* v3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
8 u9 X. x- @( H6 X* f0 i. Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  c( P, }/ y" t$ k& y7 ~
2975628公仔箱論壇7 t) T" b3 a5 p; i1 R+ O

5 D3 R/ i8 j9 r因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
- S$ r- Z6 \% r2975671
% J% R7 }. V" _/ o4 u; Z2 F/ }tvb now,tvbnow,bttvb2975672( }8 W: E$ Q6 _7 P1 b$ q7 C4 Y

5 s' X& F0 f+ T1 ]0 s+ i9 dwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
: L+ O7 k0 p9 ?6 bwww.tvboxnow.com
3 c1 W2 W* e: V我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
! Y. E8 W: d( X- L4 A" U5 Q  k  Swww.tvboxnow.com2975646TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 S5 w2 O; T0 Y$ ]& ~4 C
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
. Z$ u& ~+ ^# t: J' P. E- A3 @% Ztvb now,tvbnow,bttvb
/ a, Z5 R  U2 }# D: ^tvb now,tvbnow,bttvb袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
2 S0 y4 Z; E! C
! ?. r9 u! ~5 z
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb; f: {. j& ^2 s2 ^
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
. @. }. Z+ D: V) c/ ^7 g1 o
, r" [7 L% P: G% Utvb now,tvbnow,bttvb
5 x# V/ |' _3 x. o* O. mtvb now,tvbnow,bttvb髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
2 ^' Q7 Z1 J3 [1 N* r: s7 e' _, [www.tvboxnow.com如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

0 L* R& T3 o) T$ Gtvb now,tvbnow,bttvb8 z5 w# u; u, k5 W1 i2 [: t
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...www.tvboxnow.com( i: `1 Z5 F' P
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
: }- P6 a  ?( V& i  A/ Z你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
1 K6 v2 j! q) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- c& \; {( b8 |; g1 ~, \1 k8 _www.tvboxnow.com www.tvboxnow.com: |* }, U7 U7 {# b% G' a% b4 ]
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
0 p! L: d, u  h/ v4 m" _* B) e9 l3 t如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
. }/ Z1 W( w/ s  Omnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
0 s6 K; v, K% }: P$ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。www.tvboxnow.com3 D9 S7 G6 r8 p& K* b; v
www.tvboxnow.com: ]& q) y' s4 n! a; v, `
' L" p0 x: n% D9 V! G' Y8 F' \www.tvboxnow.com9 E& D" P% B% B+ }: k# U
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??* o' I4 G5 x- q% ]4 }' ~
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
6 m9 a, e8 ]4 ]/ I6 j4 i7 v, Y+ L5 r
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
6 Z# o4 j* d* ~; Hwww.tvboxnow.com
. N9 o5 b" t" ^6 B# N$ S
又有得睇李佳芯,開心。
0 V6 ?" d+ w% U7 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* s7 L) S" R" h# F& f
6 |  ^# K) l. _www.tvboxnow.com