返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
. c7 e/ c- C. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* G! C. ?( m6 h  e; ~2 h
2979852tvb now,tvbnow,bttvb' i+ G1 k& i  ~# W/ q: A
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
( i+ ]2 T7 N- \+ y4 V* d) qtvb now,tvbnow,bttvb
7 f" P+ E0 H/ m9 i, }6 D' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...
' v% K! E6 u7 y8 @8 V- N6 ?& Ftvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com8 R  Y$ S/ g5 |9 i
唔似地球人...公仔箱論壇7 d6 ~9 p. _' o0 r
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
7 e4 f7 b" P2 W. |( \: S即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e' [. [; A& W2 r( e4 b  x: L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }7 H( f+ M/ {, ^  ^/ {- ]

8 p3 ]& |4 n+ L( n0 M唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇- v* l1 @1 L& k. U" W0 }& H! q- d
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# l0 b8 V+ C$ \8 twww.tvboxnow.com即係呢隻囉。
( P6 k6 Q+ l* n( e: d5 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I9 j' N+ ^( k( ?* ?! g* P6 \
2980500www.tvboxnow.com% z% Y2 E, I/ h$ J+ ?0 Z6 e
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。$ v% L: p+ z( Q0 D
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
% U) J2 `' P$ s. i3 Z% D* q6 vleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {1 @1 y  J2 Q; u
5 D0 h! B2 I# F/ y/ O6 `* e
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯   H- ?7 D- X% }" |7 K: F  O

; n7 k5 W' ~7 G' utvb now,tvbnow,bttvb
% X2 c$ X+ r. e8 |% ]tvb now,tvbnow,bttvb
% W. f# V6 n1 f/ B3 v- Wtvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地www.tvboxnow.com1 R% `, U& o% p$ Q
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www.tvboxnow.com0 w- Y1 j2 A2 M" r
3 q; J% Y1 Q* |# x8 ~
係呢。
8 }! ?5 ]. z( v1 U( O4 o* \3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
- U; n5 z  ^6 F" W; B) ^. `, b9 R

% D; Y& T3 y! [: V+ a: ]% g+ Z公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o' x. o3 a! d. h( c4 a# \7 n. a. z' D

+ S% m7 L* \( G4 @  a又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

% j9 t7 N2 L/ s1 A$ c7 ?4 ^! hwww.tvboxnow.com似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

* Y, j6 K  u: g, M公仔箱論壇蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
. c- x- Z5 K4 J) Ptvb now,tvbnow,bttvb因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
% W, M  H5 Y/ v8 z
: {0 w2 U6 k# V) ~幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地tvb now,tvbnow,bttvb. s' P! e4 V" F) m- o. e
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
4 |1 W( s, k! D$ U5 O) v似新疆少數民族女仔
) u; _, \+ U/ D+ ]5 T
) S$ |& t! j8 q! g; Jwww.tvboxnow.com係呢。
( `+ y, n2 _! Ctvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。3 \# p3 ~: `0 |3 _' v
$ A5 [9 j5 ?9 D" d+ P/ K( f, Z! i
細佬同大家按圖索驥吖。
; ~. ~  I! D! Q* d! G* R  stvb now,tvbnow,bttvb2980976
/ E3 P$ B8 ]9 ^4 Y- Atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
www.tvboxnow.com* d& T$ I: k: ]2 H7 |3 }1 x; M& {
tvb now,tvbnow,bttvb6 z% k0 E7 C. ~0 G- A3 T7 y( z8 g2 g
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
  T2 _8 Z9 |. e8 g! m
似新疆少數民族女仔
+ E* k; \& Q4 p公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 c0 ?6 `4 v) p) Y( o+ A' }
公仔箱論壇- @# W; M' L' R- Z9 z
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
9 n6 B6 q; _: F' K
" t2 q0 K9 F: p2 _www.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...0 f) F7 i. s# }2 z' A' [" y# v
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
9 V/ O; ~. F: w) X- @, N係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U! v$ F6 [1 u- q& ~
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 www.tvboxnow.com' G8 ~5 }2 y/ r& P5 t
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
' f3 Q, p  b; O' ]/ R/ o7 M
0 }( s$ W" B4 {; J2 B* b* |$ G1 C: G" [因為佢地兩個對眼神似人
公仔箱論壇# T% @' g2 Z  J0 p
1 d* F$ e# O/ V0 y
因為佢地兩個對眼神似人
3 I2 ?  e; `( @( M大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
- L' j. O; a# x( K7 O7 }7 B7 a, i眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
' v9 R4 H# N- u8 Cwww.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
  k" Z1 r$ g1 F! M/ w公仔箱論壇
+ Z: g4 k7 q) o5 |$ K
2 w  T: L5 t) o; @# S0 E" M+ {
1 B. N5 e$ _. K9 |9 x公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
! a, p( ?* B3 xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~- Y' F# P) T/ H; B  _% @. o
有啲真係「騎厘」到呢.....tvb now,tvbnow,bttvb) }% l/ M+ Z( j! d8 Z6 h: i
% S' a+ @' k! m% y1 Z' }" E
今年個三位都唔知點形容。
" R6 \. n$ o4 F  k公仔箱論壇寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
  K( {7 V3 y4 V( B" J& i# lwww.tvboxnow.com
5 _4 L) W8 o2 P4 x4 k2 Xtvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
1 y* x  X' F+ E* dhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...! _2 n) p8 p  y% o" G+ Z* ]$ P
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( e. s% R( K* o2 U, D
係呀,由第11集開始追都冇損失。