返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢
( y7 W7 A1 q% |+ \www.tvboxnow.com想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~
# t# J5 D1 M2 P* H7 _1 p4 T- W; A公仔箱論壇至喜歡孫淑梅&姜蓉~
: D& k* j2 K4 P2 j' U3 k$ z( ]至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入公仔箱論壇2 c( D' |! n, @9 N+ j; j
3 l. f6 \2 j% u: O  a. d) E
- Z8 B- t9 ]( Z2 G* P# ?2 i+ b+ H
孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入
- R% @- _" `  p7 n' y2 B公仔箱論壇
6 l5 v) |$ c( P) O/ E* \www.tvboxnow.com" I# \6 a! j' T! B; T
孱仔旬盤都好搞笑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, R( @* T8 Z, d# o
CC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
公仔箱論壇+ Y, |/ F( t2 J* v" F& d
who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W! O* j6 \( C. P4 q
lhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
: ?. j7 g; h7 H+ S0 o期待蔣志光的角色登場~
+ D1 p8 s) }/ l公仔箱論壇 who is 孱仔旬盤?& n# [- b; Y0 X+ p0 q6 a+ @8 K6 u8 j
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
公仔箱論壇) V' s( ^8 f, g0 M/ K

; o) z1 h) q4 Y3 p3 Uwww.tvboxnow.com曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb) E" h: [1 k5 `  T( s
期待蔣志光的角色登場~
# C7 i, \$ I2 r+ a/ w3 L( atvb now,tvbnow,bttvbzzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F) |# g. ], v
www.tvboxnow.com: O. D& w+ z" b/ g  D% _; Y# p1 _
呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
7 H0 K3 i7 X; I! c- j# |! d公仔箱論壇5 w$ w4 K9 w1 C- l$ V8 |3 [
曾經旬盤陳豪你都唔識6 g7 ~3 ?! G5 |: k0 m
CC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
* C( p6 Z4 P# h% e, e# a" b& X 人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?tvb now,tvbnow,bttvb6 P+ e! t" X& r+ Q5 S2 e9 n
* d/ P' B+ g! ]6 Y$ M

+ n5 S- Y7 v7 V: v9 b( C; jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,
  b8 F$ }+ C" K  A; A可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,' |! f$ v( \+ W; m
咁當初設定佢咁精叻做乜?
9 r3 d& m- A9 btvb now,tvbnow,bttvb又寫到佢為個傻係情迷成咁!
+ `. U! M0 F2 N$ h$ N( R4 E5 C1 ?# h$ e
! v' q+ O% |4 u' t0 U* \www.tvboxnow.com呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。