返回列表 回復 發帖
32歲新人
; M* `& O/ z" g8 t5 aPedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( T0 t# m; P+ |( |( H
tvb now,tvbnow,bttvb5 _9 t: \3 }- g3 D7 p) P
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-公仔箱論壇8 [0 v8 M- f& C4 y( v

b8 E1 X, b0 S# ]. ^4 M代代都有KKtvb now,tvbnow,bttvb$ Z3 r  ?. ^6 o" Z6 H4 J' m
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。

3 b2 c( D' e7 w* S: J' G9 Z; U  A公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! c7 Z4 U4 D; }

7 h' n: t) g5 T, A5 |/ O1 l! Xwww.tvboxnow.com同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
3 ^$ n9 H$ J# V9 s4 rtvb now,tvbnow,bttvb
* |7 G8 I& @! @0 _6 L8 Owww.tvboxnow.com
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
7 z& Q5 |# I! ^2939643
& w: @; t7 V1 ?# f5 }7 m. a" }32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。% j/ m  t' u* m8 T' d( e+ r
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
8 ?, W7 m# k6 k

2 Q& n% Z! L3 T+ N; X$ E佢真係唔似32歲呀
tvb now,tvbnow,bttvb& g6 T; F) f) j& D4 Z
29396439 S6 d) Z" O5 w+ \& V! G
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
  D$ p4 D! N" g" f6 |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
* u/ z# B3 G- hwww.tvboxnow.com她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
9 V* ~  u" Z$ D* U; ^5 A# T公仔箱論壇
  @4 D* O) \4 j) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...
8 p* I0 x3 Z& M2 [9 Vtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
公仔箱論壇% L6 P$ `- Y! `2 A
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。- M* ?% n; k; [  ^2 d& C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ?7 e0 R/ c' G# b: ]
2 D8 S. ?8 y1 j5 ]$ h; T公仔箱論壇3 z; _4 g# e$ o" Z5 }+ C' p
佢真係唔似32歲呀
2 z5 s- V( n# k! ^大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, n# s" ~* V" X; E7 I
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。) C4 g* e# v+ m/ _' J
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
2 G7 X1 W2 l6 u$ m& S多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
& H$ H* Y6 Z+ J; a' J公仔箱論壇
; s9 ~- c) Y; m( }tvb now,tvbnow,bttvb
  F9 k2 w3 u" V: C& Vleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
www.tvboxnow.com2 Y) ~9 `; a" i+ Z5 V1 r. e
# r: \" J" j( c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 f; n9 F0 Z. t% I
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
" l0 @; `" B" k* ?  m" Itvb now,tvbnow,bttvb
) P3 u. K9 |2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V, e( m6 j3 I2 ]' _  r: V
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
7 Y: Q1 T1 \3 P4 K金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
www.tvboxnow.com3 @9 W: A& g* m
為生活, 為$$... 別無選擇
公仔箱論壇) r+ B$ @; s" o5 q4 n

- m3 H+ u  y7 q" D& f0 A& W% sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, P3 E% B0 p& j4 b 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...tvb now,tvbnow,bttvb! [/ F( a/ l3 i% T6 W. S
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
- H! G) M& d% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m, [& W4 E8 l! r  U: T
tvb now,tvbnow,bttvb- Z' ^& |5 |4 H1 _
為生活, 為$$... 別無選擇
5 w  i+ z+ ^" D( a2 L公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
, _$ |5 S8 Z, k+ H5 t" t2 A
哈哈,或者KK係為「理想」呢?
6 m- w$ z; M; E7 A" `- z$ C* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

. b) r& ?8 o6 Q0 H& stvb now,tvbnow,bttvb係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。* w9 h# X; X* h  W/ ]+ F
( Y- N! i. u5 V/ G  ?4 P; z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
' ~( p' H# k. t5 \7 q; ?/ o9 O( U0 w

# A9 T1 R1 l( d! k5 [佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!