返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
3 A& T$ v) w; z( ?1 k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p2 w* E3 m" n. H7 E0 c
. `- W) I" \( }/ {( L2 i  K- f
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
! N, O) c, F  n: g& Q; S  jwww.tvboxnow.com
4 q) x0 w0 d$ D2 W公仔箱論壇
) a/ M3 e; R5 ]) X7 p) H反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品7 S5 a8 C) C8 W# @$ @3 g
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
公仔箱論壇  k- s& W0 t+ j, c8 z
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!www.tvboxnow.com5 A0 t; F, o2 S' s1 K5 O1 p
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
& A- F" W) k! e' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。; K5 P" L6 G2 t7 s3 w2 c5 y
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。% h9 A2 d4 g, N0 D# l9 ~/ w

! V2 k$ K! f. Y5 B) r# ?6 E* wwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P5 K( r7 p/ ^
公仔箱論壇  ~; m' r; V6 K3 }& @5 {1 |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇公仔箱論壇+ A5 O6 O  h: @
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇www.tvboxnow.com8 h2 Y& v5 Q; f/ K. N, l; B
將來無聊可能會看. G* c7 M4 [; Y3 J$ _# ?$ U
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
公仔箱論壇8 X& z. ]% a3 A. B# r& X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _/ k) r9 V# M8 y- [4 G! t9 q
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
3 D' f: B7 k' T. o$ O2 Gwww.tvboxnow.com哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。7 S* @, ?1 W2 P3 V0 \. l% M6 N; o
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
, `: l# ~+ l" U  }' n! Y  K
" |/ I3 B" j6 K6 J4 {www.tvboxnow.com2934217" q- `# \' _* B# Y' ~9 R( z
www.tvboxnow.com7 V! \. l7 |# X  v4 U
* T- t: o+ |; N' O' lleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
+ `: M. N5 u, ~5 p/ [, [

/ F% f, }' a! J% T3 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 www.tvboxnow.com& m6 ^9 U" [1 T4 A2 D; r

! I- d" k0 ]. f+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 j8 c; h: V( Y% s- ~" x# M& u+ J- d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M! ]: m* q, R" i. U- b) e% C
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
1 y' J) x1 H/ Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
2 |6 h+ u: z" E- ^" w$ N9 F" c
tvb now,tvbnow,bttvb5 h3 D  R" s4 u$ D6 s3 S
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件