返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
www.tvboxnow.com1 I9 h4 y4 j, U6 \" h# r" ^
# _& ?3 D6 K* x- q2 d朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 U9 D# E. U2 ^* ]0 i) H
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇" N+ v0 @2 H3 `0 \+ m& x6 e8 w
7 s- i5 Z3 l' O  o: g
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
/ C( F  o9 B0 f" \7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
8 G# V9 I5 Y3 [0 Y1 K# YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% d) ], i6 Q, b: a咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
8 \* A' P  P+ Z% h7 R: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
- t# q! e, o" r0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) A: I* X8 x5 U& q

J/ w0 c  p, P6 X& R8 G8 Ftvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
tvb now,tvbnow,bttvb1 Z. ~% M1 ]9 ^$ b" R2 F
  t; I# D- k3 ~3 A9 l/ Bwww.tvboxnow.com咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s5 A- v6 x' ]/ ?7 l4 t
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I+ w3 A3 U# p# N" I4 o  L
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
公仔箱論壇* Y( ^, a/ A. q5 f9 v- x: i

( V3 e; @, v1 b; Y2 c1 O5 p, [佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O( z) T$ c) o8 R8 K0 w' _
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
$ S) R5 q2 s% s, q( d1 ntvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb) v; w& a, l; `8 x  s0 b  A- \% z" u

, s7 A! T" u! z' P( s/ [6 w/ M3 R, Q咁正! tvb now,tvbnow,bttvb( ?* ~7 Y, j4 D/ Z7 T7 Q1 x* C
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- K  b0 ~. r0 }3 A# e
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb4 o1 ]! [5 f5 r+ h  j3 c- n1 R4 N
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
  {: |' K: f) y: }( Q0 T! {上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 n# Z) u7 }* A
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先$ j( d) h0 a& Y- s8 H
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
3 U, z$ W4 U! G; L% J
tvb now,tvbnow,bttvb/ @- J! x. Z. W0 f# W5 p
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
6 G: y! Y) M% z) ?( H! u2 R: e公仔箱論壇' n# U0 ?5 B( D8 B# c
; i1 `4 B- \: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正!
5 D! v1 m# R- h6 Y. Z8 I就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
* o$ Y  t0 S7 {. j- J+ C. m& G- i: Rleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
公仔箱論壇2 Z* }- F+ R" X9 X/ R: r
tvb now,tvbnow,bttvb6 n. w3 ?& d6 N
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?+ l; f, x- y% F8 V0 ?7 F/ q

, a; `3 ~& C( I" D9 }) @* W( btvb now,tvbnow,bttvb另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
$ e" z7 h# {8 p; L$ D: ytvb now,tvbnow,bttvb同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 5 g% G( t7 b/ k2 D- a
7 ?- c/ O; x" F$ a) G
5 k/ ]6 ^) E& ?: H  D- D6 X' P1 f, F# G3 I+ J" W" ^' }/ N7 s
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業www.tvboxnow.com: u+ D" P* G3 s) Q
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
  `: F3 R5 w. x% R0 |2 \8 ?公仔箱論壇
% _: y) x  N8 _7 i9 @) Q7 ^tvb now,tvbnow,bttvb咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?tvb now,tvbnow,bttvb$ ?8 t2 M: I0 ~* J( ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& A8 y; x3 m, A5 w/ B: y! k: d
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
www.tvboxnow.com& z, C# I& ~$ G; f

- N" N0 A+ b( e; utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 z2 @3 w% E+ l& k* c
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
0 d, ^3 S( j: T6 Q- A* g# C+ Q; J7 t
# v& N3 k* @, Z公仔箱論壇另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
' ]& A& ^. y: K+ _; C2 U4 pwww.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
8 V3 v# _# j4 ]- @$ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com) h  s* M1 r6 v6 r8 ^2 W
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。