返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
3 n; H/ w9 [# ?- e# d4 Q
  j7 n  k; v  f8 t丁一元机會大啩啲。
3 G- @2 E2 r2 J- I! j/ a' Z- mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
1 G, G2 l9 S4 C' p. bwww.tvboxnow.com
% _. F0 S; ~, ?) Y3 K5 J2 {+ D/ O$ c乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
2 f- }0 N! {1 Z7 Y# N- l' owww.tvboxnow.com
( u5 }7 z. R0 @( S7 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
8 Y5 Y4 t' ?8 s. T% ^大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  t! @. B2 f3 z
陳生個主角好似重要啲啲....
; ?) i2 ?( |" l& o TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I: N0 {, S+ |: J
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。tvb now,tvbnow,bttvb9 f, x# ^) c! z& A
Er......Er.....
5 i. }. h8 `  ^4 [) n! a公仔箱論壇可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?公仔箱論壇; S4 w) v* V5 x; B8 m: A# c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

www.tvboxnow.com3 \( M- k2 c- v4 ^
陳生個主角好似重要啲啲....
- X9 W4 u2 W1 R9 z7 `& nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- C6 w1 ]" U' I! z& i. P公仔箱論壇我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
9 i2 Q2 v8 M0 C2 N/ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Er......Er.....4 K9 [+ d% R! T6 A& m
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?公仔箱論壇2 ?- v1 \  J( ~+ i
2935583 ...公仔箱論壇# s5 N- P8 _! g- u
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
, S4 A. N  O; t  p
# Z' |* p0 r$ U7 P+ [: H7 ~1 B5 c各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
+ \: C1 F" J' k/ _講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
; P) {9 E4 Z" B, ?8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
, X, g- d& J0 Y  X. j; @tvb now,tvbnow,bttvb嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....www.tvboxnow.com5 `, [" t; ?* S+ j* G& l
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
' C" _% B) r1 A8 E6 l# Y吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
! }. O3 t5 m. D9 @- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
3 X. B8 P- |- `% ~+ x2 T& R, }www.tvboxnow.com公仔箱論壇/ h- b: X3 L9 V
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z3 A0 ~4 f$ a
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...公仔箱論壇- t: A/ y7 ~$ E1 ]$ ?) D
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
/ Q7 |8 Z$ w1 V7 Y( b
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
$ h! C' |8 _& ~- Z. Y5 x
& ^6 F" P6 c$ t( D! Y. d& J, P% \& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
  X" C3 n: r) F/ f; J9 g' k7 Ntvb now,tvbnow,bttvb講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
" o) }8 O) h3 I$ B( X' x大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
; d6 b/ a$ |0 m. r; ]
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........公仔箱論壇7 @1 c7 O" C2 a9 @# H# d+ Y
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
$ v) h' c% ]' B, \1 [5 V我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
. |( i" N, o! k$ y/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
& s! [+ J6 k5 R! ~8 wwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
7 o# R+ D+ d% ?/ m
: k, v9 V/ {% {  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
7 H  H4 n2 ]4 k: [6 [9 o公仔箱論壇+ b' X( i* L# e' I- I2 D. o4 D  m
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
  m( p8 \+ V, A0 k+ I5 t9 ?: W大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
8 M' c0 [  }0 B6 |
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。7 O- a) d2 H9 `
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
; h  V8 T. l; x3 t* Ytvb now,tvbnow,bttvbhajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
; f, \. W/ \( M( D公仔箱論壇其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.