返回列表 回復 發帖
9 z" q5 H+ P5 dwww.tvboxnow.com係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇5 ]6 {& L6 `2 E  V6 V! J" W
不過我唔係嫌美儀老啊。公仔箱論壇' @5 s+ s8 ^3 U; Q
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
; n( Q5 m+ r4 V  x' p9 L5 p% Kwww.tvboxnow.com
3 W2 D% N! _7 A公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係/ w3 t, a; O$ v) X2 p& z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 " Y! b9 K; o' }( y& O+ v% B
$ d( m# T* k0 }) l+ s
tvb now,tvbnow,bttvb" c! e4 R: E. ~! }; D9 `

- P( M- e: M) f3 k0 x6 j9 N公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇$ d) _& n. r' _3 Z+ Y2 n
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 P) z. b# ]5 E5 n; r4 g+ p
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q; E+ E; n: H% H# h3 ~) Q+ Y$ m
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
$ Z) y2 [$ ]" _. V" S6 \6 i% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: Y4 R* D1 ~% v+ e; x1 a4 u( l9 y9 Y公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
/ p. r5 t+ ~$ ]) j% w# z  F* w公仔箱論壇2939554tvb now,tvbnow,bttvb: Y) d/ C5 V# t- u) V
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
) A; a& F5 e' I( o$ Z0 U3 o2 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H# F8 e$ x6 W+ C
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
+ a$ y* v* s! B- s9 f5 k8 N, L2 Z
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb' }9 \  F8 \2 ~* e) o
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
& @4 G7 @. ]8 O+ ~$ g$ _6 N2 R+ x% t2 Ttvb now,tvbnow,bttvb2939556
! b' x3 z5 k7 u$ m$ E& c公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
4 N. m4 {5 I: L: |$ D  vleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
* S& \6 b7 G) N# W2 A; x公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. F$ y, x; d( E1 Z; v) E
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
1 W1 Z; r. O' |1 J' ~, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, p. T/ K% `5 j9 A
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢6 j2 _( z5 s/ w
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( n! W3 Z5 {/ U7 C4 c6 ?, C
www.tvboxnow.com: _, ~  ~7 O( E9 t) p
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
3 K9 e; w" ~+ ?; Y& J' S
8 t5 P( v+ C+ p3 c  P, x. u1 V
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb" |0 r' W( }( X& G% a) H" g
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
9 z1 V# P; d$ Mwww.tvboxnow.com
# Z! s8 Z; ]9 o, v5 f) O" `公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
% F8 E* s( x8 K: p7 k. Ptvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
9 }. b# J" a% Y( F嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

% Y2 H9 N1 m( h2 u: }5 Gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 p; ]. N& m$ }2 l+ m
tvb now,tvbnow,bttvb+ J( z. T. l% J0 v, D9 v
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
3 b; X; a7 Y- J' l' Z: x7 u
# f: }  P. D, o4 ~# ktvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: o" }9 g( H6 B/ N+ N2 C' g
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。% |) {5 z# Z" ?4 x! S
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 B$ T5 p4 p/ {+ D0 J! w. ~$ }
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 ^" A8 O6 x, s- j) |2 s
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
公仔箱論壇, j- x1 P1 k# }, M0 U

* y9 S( o& o! [: i+ L* T) xwww.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"www.tvboxnow.com* G; n7 b, l$ v0 t. R0 H2 h0 C
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www.tvboxnow.com: {; g6 b8 r- W4 M' K) u
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎" o+ W. v9 M6 S  h% N2 C9 L7 z
! Q/ G7 m7 T3 n) b# ^4 h

& u3 i9 _/ p  S  s9 I/ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
( z) T$ j$ y, J- Rwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
6 t. V. D- p" [我預設嗰個反而唔係呀..
) e8 y6 I* J% i# g& |- {" ]/ B+ N
: ^8 n# z# z5 M  Z5 u/ g咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
7 G8 `) @/ t. {! lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇5 M% h% ^0 k; M% B- R0 u2 X0 Q
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇2 Z" F& L/ N4 |7 ^

2 N9 [% F& x0 h/ l5 d) _4 l. z公仔箱論壇補充茅山聖物紅肚兜tvb now,tvbnow,bttvb8 n  |% x% q% |: q

( l: H; N  G% Z: \公仔箱論壇
  E  O' E7 O3 p* A4 owww.tvboxnow.com: K/ C. D4 [; R. n" J% H! D7 \& L6 a, C
* n# Y; ]8 c  u5 I  `0 g
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
8 C1 S3 i# t3 `' {) X金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
! Y% a) P- q  [$ h4 k/ itvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
' U' ?7 R4 x# ?4 v" A+ ctvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
tvb now,tvbnow,bttvb( C% u- \, Y. U, E
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
8 d5 i: D' P+ u  w& Q: Ltvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
# I$ v5 d$ [3 Ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
www.tvboxnow.com  D1 e8 }4 }7 i! M* }) r8 X+ L
公仔箱論壇+ L$ [) d9 j6 n. W
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
# `% `6 C" e# U5 d6 X- @4 b) W: Atvb now,tvbnow,bttvb
$ M8 c* v/ y# V# @( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐的背面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ~$ l7 d& t4 ^% T0 R& U