返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... tvb now,tvbnow,bttvb$ `: Q* q7 }3 r3 y) g' ~( Y
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
5 b; o+ f1 L" E; b4 s$ B, L1 Jwww.tvboxnow.com 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
4 I/ N* r5 o0 b, _+ d, r/ b( e6 r公仔箱論壇 ' f- h+ I; j' W6 u
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
. c# _1 V# i$ k1 e# ?' |
! Z! M6 d; M- Y) v$ n8 N* B* [. f唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
2 k+ f' B8 H0 }! awww.tvboxnow.com
/ A: ~. A1 {- W& v# P4 h: z) mwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m: C1 Y1 o  a5 E& [3 C
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
2 i1 ^, |' m" Y/ A
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 y# t# L! l4 x9 T

/ d* M2 b" l+ K' l4 k% f  K5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《大地恩情之古都驚雷》飾容亨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q! ]8 G& ~2 M7 ?
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
  s! b& @8 T& d8 N1 C2 mrosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
www.tvboxnow.com: w, @# b# q  g$ t
tvb now,tvbnow,bttvb9 ?7 D, e1 K0 ]% F5 ^% f
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
. k4 t5 J5 X' q9 y5 D5 W$ q! V% _8 s8 U清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
. o/ [4 n" Y! g. y慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
6 R0 g' |, i! O1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
! b( m  p/ Q# a4 M6 x演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯公仔箱論壇1 j. _5 c& C+ m+ e( M% X8 P5 r
演技真係好好9 V9 N$ o, o5 q5 I
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
, d: V* }4 O2 Q' twww.tvboxnow.com
( R6 Q- O/ w3 w) f) D  lwww.tvboxnow.com我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
$ k  |7 Z' R5 y5 B公仔箱論壇8 u4 \0 k* O8 i5 t' k
熟女嘉欣公仔箱論壇' c" Q$ s8 P8 C7 h# W* H- o
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
www.tvboxnow.com: D; R3 k8 a+ I$ i  \
哈哈......咁快就「熟咗」。
2 x) A  m9 P9 {5 b' c* o1 |, X不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。tvb now,tvbnow,bttvb9 {# r# z; @  w& N1 J  B
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?3 A$ @9 M: O/ x, \. ~% q

+ i1 [8 g$ Y, @6 z/ F. C& G; u% cwww.tvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
3 Z( L& V* c1 S' S* vwww.tvboxnow.com2 G2 J- @) S( f, ~! d
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
7 R7 w( l1 w9 w- I3 H, ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 S, {: L$ I$ u8 K
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
- u1 l8 q! d2 m$ i  C5 x7 N公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
www.tvboxnow.com( X: Z+ A6 R( Z+ U. M9 A) T
唔! 好詳細嘅人格分析啊。6 z  G$ k$ [/ g5 ?1 J

* H3 _2 J. {- v" ]+ ]5 t7 A其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。www.tvboxnow.com! f7 f  x( R! M+ I  k/ x" |: g/ b) \
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?. v# p2 w- I" F8 E+ D, n( D+ m

/ S6 N% _6 ~1 w$ ]. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
; E2 f, P: w8 u/ u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
- T( ?: j- n+ f8 S+ q) twww.tvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。) |( A/ n4 g) M( Y5 m0 P
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
* C0 u" U+ T9 ]' a( I7 Ftvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com) D/ |4 x7 h% `/ B: j% e  n
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!