返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 F" t/ V# S7 |
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
" H! I9 a" h. c' d1 R$ L/ V0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
7 ]" m5 a! Z+ M$ V- h29420042942006www.tvboxnow.com: G# O! ?% G( J1 V+ V$ }% `& [& f
2942005公仔箱論壇# v3 t" U& d0 F& w0 g& Z% O
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
) B$ x7 b) R4 _8 f% W$ A9 I6 l) n  J6 {$ h: y% W
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
# Z0 I; b: t3 lwww.tvboxnow.compknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
& s) g/ y% i; N7 F係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
$ f& |# U6 E! C認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...2 e, u5 ~/ @, g- q" c5 p2 }: v4 @
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
3 ?  p) N' c% ^5 `& Q認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...www.tvboxnow.com6 _. J+ m+ W. w0 l2 \6 d* g/ |* u9 i- [
最後期待這套勵志 ...www.tvboxnow.com+ K6 M1 y* s) A4 {, W8 `6 E& M
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
$ B7 M' |# W5 D0 R5 A係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
2 n) C1 y: e1 S! R0 @3 U5 j
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。  R! f- S5 L: K4 p3 S+ x' n6 m5 ]: M
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
公仔箱論壇5 W+ n" d6 ^! `# D9 @2 r. y1 h# f
tvb now,tvbnow,bttvb8 W3 Z6 T" ?, q& Q" ]$ _
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。- A) l0 ^% v. s8 N$ g: R/ k

* V- Q" P- T( r6 J6 Y, q! j+ B: Dwww.tvboxnow.com但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。公仔箱論壇& S, E8 {" o5 d5 {- @( W
- x+ G0 s! w% c# m& N9 ^5 a/ E
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

" L: Q, Q, `' |+ B公仔箱論壇( e, `  {2 O  z8 R
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
# p. L1 u2 l4 K" x" \www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
7 w+ a) i8 c' d  e- q  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
  K: f2 K6 H! l9 X, e+ l公仔箱論壇想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?: [, D* @" N* M) q4 I/ v
' V/ P. Z6 ]% _
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇4 D( p, U* ^  ~
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
www.tvboxnow.com8 @1 K; u. E' U8 I/ c
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
7 b3 Y! b; Q7 b+ F$ y想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
- O# ?4 W- g3 ^+ ~  x0 B( D公仔箱論壇
! i7 Z5 r) `0 n
4 ]! ~9 S% F# O5 b4 t: L7 dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
: K& n) X' D3 e- Y! p
; {3 @, O3 |. {. D3 V: |$ \公仔箱論壇如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇, k. A4 w, I; @6 f0 ]
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
3 P& j6 ~3 L+ a1 z7 S! ?: Ttycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www.tvboxnow.com" k0 U$ i: {  H6 h

7 b+ s- Y2 ^* f  J8 T/ N% _www.tvboxnow.com可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
% D1 ^# k' X  [1 v% k+ \' V- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無1 t0 c" n4 O8 ~4 A, C
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
公仔箱論壇! O0 g" }8 q8 b5 f
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。www.tvboxnow.com3 Y) \+ C0 Y( ?5 N' z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件