返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
" V& G1 G' F% c; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
. d" g7 [. F2 y! t3 r( k, o公仔箱論壇外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看tvb now,tvbnow,bttvb9 D3 P3 y3 K& ^! J6 m/ |! Y) N
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
www.tvboxnow.com% h0 Q) @- W6 [4 e. `
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
& v2 F( j9 ^8 v; U, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
$ v, M; V+ s9 K8 |1 V# ~公仔箱論壇外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
  P. E; d3 c3 ?' X& Cleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
公仔箱論壇  _* J" y4 k6 q

+ c  L- {9 P  ~: ?9 j( v, ~! ktvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d4 ]4 `) d0 l2 o0 d

. g5 @& K$ ?, v3 Qtvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
9 C0 l; t: Q! U0 Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
: j6 D% r8 a0 Q) J8 p公仔箱論壇係呀?唔記得晒添。' W. V, ~2 ?+ g1 v) \) J! _" m
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?

# K6 v0 w3 G3 C! T& E0 ?" zwww.tvboxnow.com其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。7 ~# Y7 c: J- ]& X9 _& {9 l

# I8 Y+ h7 ]' m/ Q8 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
( U! V5 t; ?1 e/ Z7 f1 Wwww.tvboxnow.com公仔箱論壇/ `8 ^7 M" l) G0 q3 B1 p/ r
一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2954439公仔箱論壇3 N% Q2 l2 K, X9 k* \- }2 R
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
8 A( B7 |( j' B8 [* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& K9 T/ ?1 E6 U$ C4 k# R1 ^
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...tvb now,tvbnow,bttvb& `' N) E( U) ^0 \/ _  X7 M
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
公仔箱論壇/ f1 U1 @- a6 C; u" X) A
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
tvb now,tvbnow,bttvb+ k3 a1 Y8 S' X
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?公仔箱論壇( D; `1 O+ J/ K1 D" `) M9 V
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
$ `% p- Q2 E$ C8 K" T0 [公仔箱論壇
: e' i) @2 U5 J3 b$ y5 H公仔箱論壇係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。www.tvboxnow.com% A& S& g3 e5 Z* B8 F5 R
0 c' S& f$ `; Y, D1 k
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
% O; K' H' N+ S/ S$ N& Z5 C% @$ `b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
' t/ u' e* M7 d8 L# h# j: N使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.