返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
) E, N9 X. l# w) \! y0 F  Qwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
' B2 z7 q) E2 `/ z7 e! e
3 B' l5 ~& b3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
& u% m& @: ?+ V, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
公仔箱論壇1 f# z8 c  P) X! a
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
5 V( x" \5 S( A& g/ x+ _0 Ptvb now,tvbnow,bttvb
$ ~! z/ Z: b0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」+ [" t# h' R2 q
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
  v: @4 L) E1 c) E8 Gtvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www.tvboxnow.com1 d; K( T9 U( Q2 N( S8 X9 a" W; m
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 W3 X! S0 Q2 v" A& N* r4 S% V6 X
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
  h7 V! _% s9 Z2 Yleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ N+ R% q7 Z* z- \, G3 K- l0 P; H
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
, Y9 x0 V7 c* _% ?9 B+ v8 Ntvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb, s- T+ D' ]' j4 H
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道tvb now,tvbnow,bttvb4 Z+ m6 ~- h% q0 ]: N% |
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
1 v5 t% @; `/ y. fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
3 `% M+ u( w5 f& {2 B$ ptvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com# c% S; k! [/ z2 x9 A8 f
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 b+ \" U4 q' d9 g( vtvb now,tvbnow,bttvb
7 V8 q# n% `3 h$ ~% r我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
  p' {7 O" s. S: ^
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
6 j; f4 `; J; k) t8 ^+ ]( e; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
www.tvboxnow.com! O5 @9 n9 C& N6 K, v2 I( C7 _

. \% @2 P- j9 Z6 w4 _* B6 c- \www.tvboxnow.com有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
. Y+ l  T6 S9 c7 E* C/ n: ^% k2 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n# g5 V! o& H/ r$ b5 c

5 z0 m( I5 R0 t8 ]* V/ Xtvb now,tvbnow,bttvbCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...tvb now,tvbnow,bttvb2 q* l8 I2 C' O7 S; ]; E- ?% h

0 }% c0 s1 |( q( q9 Uwww.tvboxnow.com我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
- `8 ^: L- H+ s: x' ^4 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
4 N; K, W$ ]) K: d, X5 @( _' Z0 G
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛www.tvboxnow.com! x( M  j- ^# Y
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
- M* R3 k; `5 ]- W0 N( x5 Ttvb now,tvbnow,bttvb
" z# X& H9 p" n: _) r8 [; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r, ?/ o) e/ {9 `
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
0 }' U& E+ u, M# h- ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的8 V: o7 X* n8 }: }1 b* t
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
公仔箱論壇8 e7 X! B0 {. a5 a1 y
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛- N# }- {/ x) Z5 Y4 a2 }
毕竟HK现在其实得一个免费台
/ H; i- m1 L2 F+ h1 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
8 P* ~, g' r& V0 P- G; U8 j- ~公仔箱論壇! N4 |+ n& Z+ b5 `; x7 P, ]3 t8 h
所以依家人地咪播「西遊記」囉
tvb now,tvbnow,bttvb3 H+ }4 X" `* D* A8 m

6 k2 F* |- Q' O& fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉www.tvboxnow.com, [( x# }$ @( u! R
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
) F& E- \9 n7 k4 z4 u. vtvb now,tvbnow,bttvb所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
- J5 l: \. W9 u" _3 d# l+ ?' }3 i公仔箱論壇基本上都保持水準嘅www.tvboxnow.com! t# X4 e* X/ e' @
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口