返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
" @9 ?! v1 Q. A1 ^, V! j+ Ctvb now,tvbnow,bttvb29348009 B# W( [, S% z/ k
丁一元机會大啩啲。, j8 g1 o  m% H6 r5 V  Q1 E
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m; [& g7 w9 D
www.tvboxnow.com6 O6 d: y' {! x2 t# `3 @
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# l8 s# ^2 h. F7 m

$ a6 |0 _% ?0 F/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
) C- K7 w& Z! m7 K4 o2 M# d# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
2 P2 y3 e- c8 K5 A) M+ F0 D. stvb now,tvbnow,bttvb陳生個主角好似重要啲啲....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- K9 L9 B+ U. [0 k0 q% W' n

( {, J, }, U- [" f% Z4 D& m* g; Y' `我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
' ^. \( v: C8 i/ JEr......Er.....
6 v; S( p3 i) E* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?tvb now,tvbnow,bttvb7 w; S0 @+ O: A8 O+ _2 d* x/ M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

9 u1 m+ ?! B0 y  o公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....
: M9 q, K! r) }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 B! l  u" Z! |4 ~1 C* g我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
% P5 O0 P+ l/ O8 [2 T6 O( Stvb now,tvbnow,bttvbEr......Er.....
. h% P4 S/ R: O$ X  x- T( b$ \2 m4 Ytvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?: f3 {. n) g- m
2935583 ...4 p  \; T0 G+ D8 Y* |
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( Z4 M1 V; r( L9 A
tvb now,tvbnow,bttvb1 D. _1 u- {! L7 C- @
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
- \; z6 T2 I' Z, h講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ z$ V) i- a9 f6 `1 O/ ~
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
9 G' M8 M! I' l公仔箱論壇嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
; B" v" Z' C& o2 H6 g  i7 a公仔箱論壇佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
* T/ s# O4 ^* }9 I3 D吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....www.tvboxnow.com4 X9 H5 g9 K) b- U! d
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B; i- G0 B" D/ z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M, F7 R+ }4 ~0 s0 c
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
; ^( t4 X) W- F4 I
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
5 z9 ^4 s+ d  M: H4 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
6 A4 t2 L" I# P4 ~) C; A  l" m4 x公仔箱論壇999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
. e0 r% R4 T* X: z公仔箱論壇
5 P0 u5 i6 ^, D公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o# o6 `9 K. o( D% Q1 G6 F" i4 b
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
1 s4 f# }( {2 p* F. ?tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
. }4 f. e; U% X! M# C, F; v我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
! F4 Z" I! T: V唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
7 s# T: x7 S+ P' b% _
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
* n" e. J! ?/ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
1 \' M/ r' L' q- N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
- y, r/ ?5 g, V! U! S
: t* a4 d/ U! |! Q% a# A$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
+ Z/ x1 o. e4 g/ k4 J3 M
www.tvboxnow.com7 B: V  n$ D. f8 J; X8 K" Z
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲www.tvboxnow.com9 @, o& @# J  N/ N( O4 A! t' s
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
: N) y. R8 m9 K# |) T: H6 Y細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。公仔箱論壇9 {6 J) n# t3 y( t
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
/ M! ^$ y3 x( _, G/ n公仔箱論壇hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
www.tvboxnow.com! A: W! W) ?4 x* V1 u4 S
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.