返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... 0 C# s( S3 ~, e/ L9 V# T
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
www.tvboxnow.com- a8 h& x& W: h1 ?/ \  z. h+ I
哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
; J' d7 f) z9 c# KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb1 L0 _, Y- L8 Q; @! a
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
; L0 a) {9 r5 G! |9 [! b# ?www.tvboxnow.com
6 Q" o; t+ l3 D  ^公仔箱論壇唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......www.tvboxnow.com) j) Y2 \8 X  K
tvb now,tvbnow,bttvb" o& P- j: f. Z8 C; B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
# T  ^0 s/ s% ^kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
2 H4 a, l6 p0 k公仔箱論壇係呀,好耐冇見「潘翁」啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K5 k2 y. T" N( X: t; f/ ?* Z3 I6 P
www.tvboxnow.com* ]' [3 P. L- w; G' m- f/ d
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
2 ?: b2 z! o$ d6 ?4 g) G公仔箱論壇
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
% U) C/ C6 W+ F5 p7 |+ Vrosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
) r; Y4 L7 `/ S5 u' `# T( cwww.tvboxnow.com
3 _* O) t8 u' I( @同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
; s* z9 x4 y4 ]# B1 I+ P0 Q( y6 y清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
公仔箱論壇- t3 q. x) a( w" X. R
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。  ]  {- U- n# t8 z! B6 j
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯8 R3 [8 |7 g4 y  }) r  G% a. R
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯; a' I' [* O0 ^, X0 R7 M
演技真係好好
+ }/ \/ W7 P. z7 N5 ttvb now,tvbnow,bttvbyimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
$ h2 p$ o4 \/ I9 u5 V
) D0 n3 p( z6 N" p* ewww.tvboxnow.com我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& z5 h1 b! B7 U2 h" g9 E$ t

5 G1 n% |2 c8 S公仔箱論壇
熟女嘉欣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 D8 I1 R: I# O9 e4 Y
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
" N. ?& ]2 ?% f" }4 A8 E8 F7 z0 owww.tvboxnow.com哈哈......咁快就「熟咗」。
; O& T: c, I, j6 Z0 {3 B公仔箱論壇不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。www.tvboxnow.com0 b8 J7 d' ^3 {% [9 E/ Z1 F
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
' O; d7 h4 L9 y公仔箱論壇www.tvboxnow.com2 y6 K4 D/ T/ a& v6 T' [
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
. {. Q5 t" v' n! r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; s% s# Z0 p5 t9 ^  k
* }6 {+ a2 w) Utvb now,tvbnow,bttvb
8 ?8 m) T% N8 s* `8 R, u0 N公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
* o4 s  w9 u4 b; O! P7 o( J大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
公仔箱論壇) j9 @# q) |; ^7 l
唔! 好詳細嘅人格分析啊。tvb now,tvbnow,bttvb4 Q( u9 c0 A7 w" A6 z
公仔箱論壇' @+ F) a! H4 `
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
% I" Z0 N: {2 V7 U* O- y, t' _其他網友都可以提供見解架。
( r# [/ I# O9 f3 w2 ]" u& N: z! u6 n# r* I+ ]8 X+ D
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...9 K( ]4 O4 r5 E+ w5 _1 C0 }' e! C
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
公仔箱論壇) H4 T/ w" o3 A% O2 S
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
# r( h1 S" a2 c$ x的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
9 W- ^  E/ t0 b# k8 t公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k5 }5 d+ J3 j- m- o( B. |7 q
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!