返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb5 I0 s" ?1 m: l2 X5 |! X$ ~
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
: Y/ ^+ [$ S6 {7 ^4 o- ^www.tvboxnow.com的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
& Y! U' h2 n* s29420042942006
8 q0 V4 {( k( R5 O2 P, u6 S* K2942005
4 J$ z: e3 F; q' q# b2 Bwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
' K: x& l/ s8 x: p2 D! Q' H# v( Qtvb now,tvbnow,bttvb6 k/ v1 z& g7 _; u1 T
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
' ?! Y; o9 t$ O公仔箱論壇pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
5 C8 u3 }+ h% n* c6 Z/ U# Z6 ]公仔箱論壇係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
( l: x% }2 h+ O# ctvb now,tvbnow,bttvb認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
5 M3 U% G; s+ Y9 Y$ C+ \$ gtvb now,tvbnow,bttvb最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!公仔箱論壇4 Q( k* C2 y5 |' b( o8 K6 b2 d
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...0 R9 d  D' V/ n' a
最後期待這套勵志 ...5 V4 s0 u( p$ o, b! L' O% P
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
* |, B: g* A! ?3 b7 W係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
" F, x/ g' o0 Y; g* f7 E
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
1 c, j; V8 ~7 J, atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
' G9 j# Z0 L3 L% g% J( w公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 S4 T; n. L/ w& N9 z; B% y
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。# ?1 E- Z* q; E, \2 K! u' Y) b
公仔箱論壇8 I5 O) Z; n% H# R  U9 {  V
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。tvb now,tvbnow,bttvb0 h' ?! _. `, m) {& g
公仔箱論壇" L& Y3 r& q+ B# ~. u
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

/ z2 |5 Z1 l( B% q1 F/ R  Z
4 v6 ]: M# J" twww.tvboxnow.com因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
. ~0 f6 p4 m) i1 c1 x0 X大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
, _/ r( y& P% x9 c. n7 S& [
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。tvb now,tvbnow,bttvb4 A4 a" |# g& Z3 [% ]& s; T/ i
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?* e$ z2 i; u" h( }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r3 n4 O- v7 Q
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, " V' g  P/ g( c* d7 {: \
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
公仔箱論壇, l( t7 z8 q6 M8 z; H
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。6 ]" S1 T2 E# B8 y" W5 q
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?tvb now,tvbnow,bttvb( F( N( E8 I& |5 d
+ ~0 L4 Z. }% H6 L

8 o4 _, c& V1 K1 T7 jleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
3 ]; v/ t) M3 a+ G+ N) S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, z' `9 h* j. e' k
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, ( K* M, S. F7 r+ ^5 y/ y
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
* m3 f% O' o% x8 m0 X( o& Jtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
/ s3 E. r& K+ C8 b$ f  b: n
; }0 M# O6 L0 X. M: p可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
7 U2 Z; W% t4 P- v# \; }公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
6 Q" a* d  D$ f2 M$ d公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
: t! D0 U, v, J5 M* @8 g4 G公仔箱論壇呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
0 `& `, i; z8 o4 d3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件