返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
& [- U2 |) F* b' J5 xwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
www.tvboxnow.com: D5 e6 n7 h, Z% d  }0 z
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
* j- g8 E. k6 j8 d' C1 d' ptb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
3 }! y9 t' h4 L, i8 X0 ^& }* ?. Ftvb now,tvbnow,bttvb唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
, y/ h, n: P# u. a' ]9 I9 ^公仔箱論壇係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
公仔箱論壇; h, y  b) F0 ]8 o: H$ t
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........公仔箱論壇1 D# s% L3 d3 W8 {; K
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
公仔箱論壇# y1 W: V3 K; x

& k! x# X# F' A2 d1 S, `係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l" Q' @: A7 l: D  L

/ A# [  D9 k' _  G& u* ]www.tvboxnow.com係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架* h( J& T! R3 u
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
" L" b4 l; p5 ~2 E* P+ q. xwww.tvboxnow.com係呀?唔記得晒添。
+ a5 J; }% C7 ^琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
) B/ l# ]6 G8 E" y* e  N/ X1 [" [- g' n
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。www.tvboxnow.com0 F0 u! G# k* @: A

0 J' Q+ t$ y. K5 K公仔箱論壇我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
* e: v4 {' U/ N; g, \& \; {  L公仔箱論壇
& a) q- ~- y" D( O3 g一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2954439www.tvboxnow.com' R+ n" e* j. k& Y3 k
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! }/ B) F8 n, ]4 Y7 ]5 R
tvb now,tvbnow,bttvb7 L( U# ^% G! v% K4 P0 f& X" k
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C& g- f7 W- ~" k
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
公仔箱論壇+ F: {6 @" B% l) j% ?1 ]- M
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a. O2 Q1 @4 ?+ o; s( F
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?tvb now,tvbnow,bttvb' s& t# e( y' h; b: O2 e7 `# Q5 _
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
. B3 N& Q5 w: O( v( J! bwww.tvboxnow.com
! ~1 \! P0 W, U: H7 r1 {+ a1 rtvb now,tvbnow,bttvb係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。
4 ~. h2 Y9 g+ E) |4 m& btvb now,tvbnow,bttvb& j9 v/ b9 |1 v+ Q9 o# q( r
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者www.tvboxnow.com& H  T: {+ f* L$ p( p" Q( F
b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
% ]5 A' I% j8 p9 W4 G
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.