返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.4 B$ r# H/ a* l3 B' Y
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
www.tvboxnow.com' `& u3 @. L$ \* f& S
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
  [3 ~5 t9 A0 d  h9 v2 T+ x* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
公仔箱論壇$ d; Z& }5 J* x1 G1 b
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。www.tvboxnow.com& A+ b; G) x& \7 r+ p$ p$ ~0 P
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...www.tvboxnow.com7 p6 Q- s/ u- I+ |; V! r* ^% n8 P5 r
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
公仔箱論壇( [, z% D; G/ e+ c

; d& l  S* y+ t% M+ Vtvb now,tvbnow,bttvb潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. 0 L$ {) {  R. A2 H8 u4 h
我比較仲意田蕊妮
2 M5 I' x9 L/ q8 O2 s9 L/ H公仔箱論壇公仔箱論壇9 D& f# K% ~) t6 n* A1 u. G2 ~  B
潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
" I7 F+ n) A- Y. r8 jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
, E# N9 [2 Q, d3 Q
1 {) H) b5 J, w
' Y  s* X, o4 r1 W6 m我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. " Y4 f% |0 I( b$ W' }  ]
我比較仲意田蕊妮
* }, C" v" ]- @) d; O1 ngigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
4 t. r" `  R* X. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 _9 I) X" O9 h" ]& _+ n5 K公仔箱論壇身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `2 j* f+ {( d4 ]. ~
wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
3 x  `' f% p$ X8 y! I* `0 @+ T0 n; p

5 U, b$ r  M5 z4 @公仔箱論壇其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...7 \# x6 G6 l# g' W, O
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
公仔箱論壇/ U% E: P% O' l# ?  m: w4 [- j  U* G

3 r" V: S5 d1 J7 ~$ T! u* x# PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!