返回列表 回復 發帖
0 p8 Z# l8 H) ^
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
- N: W6 a# Q3 D0 O7 p# ztvb now,tvbnow,bttvb不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb1 z, H8 M, b5 a3 R; A5 \( p9 m
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇& e) b5 ?8 Q! G9 V  G
( u9 S. Z6 K) L. g5 K6 I
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
5 u' D& z" h# l* ?) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb2 H; V/ w# {, W) l& W" w' c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L/ N3 }+ o* \8 a
4 K& ^1 J' p2 ^; M$ z, }- q

; Q4 R4 s: K4 U8 v( H8 H9 ztvb now,tvbnow,bttvb不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲tvb now,tvbnow,bttvb" ]8 r0 M: `8 e- {& [
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
1 T0 \5 A) l' M+ k
唔.....
' h# h: M3 p( n' wwww.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v: a' W4 J" g2 i" p

' ^$ w4 G. S6 y2 k' @3 S7 A註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v1 ~5 q! J2 x9 a: ]
, g4 a/ V  t7 R6 M3 A公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
/ h: Q2 q) e$ P' a: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 B  J5 t9 V, l4 S% k哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
3 E5 g0 L' V! T# p! J4 X- q唔.....
! Z: D, c+ N( P2 b  v. R美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......, m) z% k. @+ F  u2 n+ Q
2939556tvb now,tvbnow,bttvb" B( {, @% ^. ~4 C
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
) v8 {: r, ]* g) G& Awww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
8 A5 i& a) W  {9 Ltvb now,tvbnow,bttvb
1 Y, z6 b. ?& f) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
8 ?0 D+ F1 m+ a$ F' d2 n- xwww.tvboxnow.com/ \! i3 V" y6 U4 t' F* `
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
4 N( L1 {+ {  J( A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
, \9 Z8 J0 o- u) }& Q. W
% ^" d7 r! j' K6 u  u& X我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
$ B* T" G- T6 u8 V
4 ]( }+ `9 c' o0 z: M! _3 l3 [
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Q. @+ ]6 S/ S8 d8 B, t' o. ^$ w) L8 g
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
2 T, I* L2 ~5 ^* F9 g) b- U" C) ~3 C公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 {( B9 u. ?7 q- w' i. u/ Q
有大佬撑住咁就冇有怕:
1 R6 \1 l- ?: O5 P- G) K7 {; K1 Wtvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。  h# T- _0 ~0 n7 Z7 |. y& Y2 c
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
公仔箱論壇2 z4 k* B' w' _& @9 E
www.tvboxnow.com5 `; S! l- @, Z/ E, R

9 z- ^5 o) G' T公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
0 n. p+ a# R" w; Q! a. \, Wtvb now,tvbnow,bttvb2 I! ]3 W# W" V# C) O/ X5 ^; ~
有大佬撑住咁就冇有怕:
: _: m7 ]1 x$ ], k; [/ Ttvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。tvb now,tvbnow,bttvb7 }+ ]! `6 o$ J" x$ p9 W
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...tvb now,tvbnow,bttvb7 ?( W0 i+ e' a" F$ O; U# L
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
4 J- e, m8 U0 f: h" _& j
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
$ p: Q0 i8 g0 Y; l
  N: M* y3 r' o/ o8 cwww.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
4 C! a! Y, |( ?; q+ I% u6 Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H6 A. h) D( ~: K5 g; ?- }. m4 q6 v
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
- i1 J. f! r3 L4 j) E0 T公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb9 V7 y2 B! }$ R. t+ t& T) x

0 t5 R8 v. G! S; {  O7 I* O公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢2 P6 ^8 q' V' B& C; l
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www.tvboxnow.com8 M% N8 x$ z+ A( ~% c/ r  ?4 h
我預設嗰個反而唔係呀..
4 \8 o1 F5 ]8 j: N* U) L, L& J  [9 y3 v, ^# E/ X
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!公仔箱論壇# L! t9 @! [0 D& k( D# P1 [
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
www.tvboxnow.com8 c9 A* O" o, `+ Z0 b( g1 D
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇" ~5 f5 `! \) j& I9 f. h

8 Q" Q9 v/ _) O! Y) F+ r- Iwww.tvboxnow.com補充茅山聖物紅肚兜$ h/ v. ]6 j. j* }9 ^
tvb now,tvbnow,bttvb, u# R7 U9 `& Y. O( v8 W* t
2940533, `( t1 A! S- F) ]) j
公仔箱論壇4 o1 G% ]- Y5 a: W2 G- W
tvb now,tvbnow,bttvb+ T3 f! l7 _$ B
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!8 ]# X" N) e  s3 [+ L6 R
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
1 A* P6 Z9 M- O8 o0 h2 p4 w* s哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
# k0 }  m: `) X/ j* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇2 s7 K" q- K2 u4 U' `( t4 G
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www.tvboxnow.com$ a1 x% @7 ^# P) X; P
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
, g# _/ i+ R3 }- F% Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
www.tvboxnow.com, W( q1 X! D6 ?; e% G

' q$ q8 ^* t0 b# Z( l- Ntvb now,tvbnow,bttvb嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
% l1 W  Z/ q, v8 S1 f2 b% L
2 ~3 k7 q) D2 _0 h, Q/ ]1 ?0 u2 H6 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐的背面
# }, M  O  [, M+ T: L. f3 k) Ewww.tvboxnow.com