返回列表 回復 發帖
gamerkeye見版大人,如何叫你呢
你好可惡呀
blacker14tt 發表於 2014-8-6 10:47 AM
唔好喊,我一見女人喊我就心軟
唔現身有無道具令現身架,看來看去好像無喎
timmaxsing 發表於 2014-8-6 10:48 AM
車車有權可以令到現身

J神揀左2號:

卡片內容:

附近幾樓來來去去都得幾個人, 所以一直要往下 & 往下, 搵不同客人嚟平分
樓上客人不同人嘅係#84373, lckiong
樓下客人不同人嘅原本係#84386, 但條友匿名, 所以冇資格, 再往下走係#84390, gamerkeye

不過!!!! 上層金樓得主係貓貓, 佢未揀卡, 所以未可以派獎金住

編輯內容: 由於上層金樓得主貓貓所揀嘅卡冇獎金, 所以呢層金樓三位客人都冇得分
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=5631&fromuid=799842#pid51007552
以前有, 而家唔知道點解冇左, 而我有一張存貨係手
blacker14tt 發表於 2014-8-6 10:51 AM
,同高層講下,出番這張卡啦或我用錢俾我D存貨啦
唔好喊,我一見女人喊我就心軟
Anonymous 發表於 2014-8-6 10:53 AM
快D現身啦
timmaxsing 發表於 2014-8-6 10:56 AM
呢個重任交比你
timmaxsing 發表於 2014-8-6 10:56 AM
你好多錢呀,一張卡可以現身一次
呢個重任交比你
blacker14tt 發表於 2014-8-6 10:57 AM
重任,有難道,我未必夠班做到,真係會
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
你好多錢呀,一張卡可以現身一次
Anonymous 發表於 2014-8-6 11:00 AM
如出的話,比我買1000張都頂到未幾千萬夠玩有如啦
J神揀左2號:

卡片內容:

附近幾樓來來去去都得幾個人, 所以一直要往下 & 往下, 搵不同客人嚟平分
樓上客人不同人嘅係#84373, lckiong
樓下客人不同人嘅原本係#84386, 但條友匿名, 所以冇資格, 再往下走係#84390, gamerkeye

blacker14tt 發表於 2014-8-6 10:55 AM
睇下我匿名立即益左Game sir
玩世不恭 我的座右铭... 叫我玩家....
gamerkeye 發表於 2014-8-6 11:03 AM
"玩家"...好名好名