返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
  Q* ]" ~  g5 J1 j樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
www.tvboxnow.com4 h2 o+ J% o% [* g1 ^5 Y
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??, ~8 i8 P  a' L
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇* ]7 f9 r( [3 ]; A. l
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 \6 B1 d2 A# |) q
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
% q' u; x8 O8 o2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??% M2 Q+ G" S0 x5 r# t6 Q
咁你覺得好冇用呀?
  z! c" e& Z9 E公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
3 P# Q( Q2 M' Z& v4 d係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正tvb now,tvbnow,bttvb: I0 K9 X2 q: @- `1 M
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( R. j5 O" x$ p7 M
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@公仔箱論壇0 A1 I! Y; F& ?0 I# P
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
) x: K1 e, t, M: v7 E+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己就prefer one...
- U0 l$ Q- N' k' R+ j4 Z9 rtvb now,tvbnow,bttvbxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
9 }& K: t# o; ^' [/ [+ ?7 O% d/ T一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
! K' ?& z- i" `2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
公仔箱論壇6 E8 ?7 r. Y0 h7 P" {# K& ~, m9 C! q
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
. I7 M5 C9 ]9 p/ j* q; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
1 c$ X) _$ ~( J公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
8 P, N4 V, E3 R) ]+ h. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one影相得唔得架?呢樣好緊要
5 A( ^) F! S% L7 X; ntvb now,tvbnow,bttvb我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@公仔箱論壇; ~" i5 x8 {7 I( t
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
2 M! P% B, l8 d- }- E2 X% [5 @
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
公仔箱論壇% Q2 Z! N/ B5 M8 s- J& T. O3 T# V
one影相得唔得架?呢樣好緊要
. X6 b4 I# g2 y0 j. s4 O" Y布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
/ b" T, H1 A7 Z! h$ e7 \# {! D7 Y近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
' y2 G1 z# d) b1 ?) Y下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
1 Q% e4 D  Y, H6 h6 M4 @+ u布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
9 P7 `, _( W- F, ^
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
1 d1 z: ~+ a" x: Q( b8 n" [近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
6 R6 h# [! @& A6 }一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
% q# F) x. @( D* y2 ptvb now,tvbnow,bttvb如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
7 I* e( p5 l' N( {
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左* [& R' K$ H* A) V5 i6 ?9 t
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
www.tvboxnow.com5 L: T+ p; }0 R) N2 {( W
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部