返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀( m/ N( z, b; d% r" y/ e% t) h
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [$ _  H4 E2 M' Q$ o
請問邊度有得睇?
; y3 f7 y) Y' t公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
$ N) g% J, A; C: Y7 n
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
公仔箱論壇( Q7 `8 i6 ]- t# q5 g
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
: L) f  {. y' bwww.tvboxnow.comkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
% h+ A6 [, ^6 Swww.tvboxnow.com: M) @2 P4 `2 m; v  u1 E4 P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
) _  g- n, m4 Xwww.tvboxnow.com; y& R9 i6 z- G
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?6 \$ b( B4 }. G% t3 E2 Y
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
www.tvboxnow.com" ~8 Z1 B5 W" s" @
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲www.tvboxnow.com0 o: B5 ?1 b2 N, V
你就咁上網睇睇唔到架
' h9 _8 K& ?0 g$ A+ I公仔箱論壇樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
: U( t, f( q) D+ L% ltvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架www.tvboxnow.com6 Z: F4 Q) j+ S" x" t) E, M
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
1 H+ j% C2 u+ a* E0 }
www.tvboxnow.com' N4 v/ c: M6 i/ r, I% o
原來係咁@@
: W5 L7 P2 H( ?% v, l公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
8 Y: v4 a, f4 C

; u- B8 \. s, R4 z) ^6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@; K+ _! e$ k1 ]/ P! G
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?7 L2 I6 @/ S/ u' ]9 L
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
! g1 M, i* A" A2 A& T
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
8 N3 U1 G* w6 k% i! L* p- ?4 ?公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
: J8 O( s8 b% I( _9 H. M( ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
# X+ |8 c: }! W* U' m6 g  twww.tvboxnow.com而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添8 O3 D0 y2 O  @, X' }" J
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
/ M6 A9 Q1 l% v* J, f) b1 Vtvb now,tvbnow,bttvb  U# b* v; Y5 R: }. t
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變: I& }4 i; u) `: e7 p9 w# y6 M
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. l3 k3 ^1 D- E6 F$ ^8 L

9 [; ]) o' u0 f1 c! F  B& H3 `www.tvboxnow.com以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
4 l* Q+ O- ~/ i! e" V, v, Y: ]我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。