返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

4 \; R4 M1 z4 H8 G; s1 a公仔箱論壇今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 tvb now,tvbnow,bttvb2 Z6 i. Z! U% x' W+ ?1 L& p
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...1 O5 ]5 V, u/ W$ H; O  P
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
' L3 c& m1 p1 @8 r4 h4 G! c! ~! X! p) }+ {
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
2 |, x4 n! W. [9 v; E) @
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
  v& p: C- e4 k6 Y+ W$ q' Z% O公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
公仔箱論壇/ a) M8 W$ t, n4 w+ K5 y

/ Z/ c7 _3 V2 Q% S6 v- Rwww.tvboxnow.comlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
& `0 n9 ?" X) O. L7 }tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
: h' T2 b4 o7 P; K' @* u; r, `% o公仔箱論壇係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
2 ]7 y7 h  G0 i, j/ O公仔箱論壇
+ ^6 d" n3 y$ U1 M, Mlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
/ r9 Y; W3 W% ^- J; k! X1 _/ n8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
公仔箱論壇  x4 b) p+ t: l" `1 n9 o. v
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [# z- H: }$ @# u; _
我冇罷課亦都唔主張...
9 d. N, S6 ]0 U0 r. a公仔箱論壇嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb! V" K$ H; g( T3 B2 s3 x3 X: E
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
$ T/ s: T) {$ A7 r5 x% n3 etvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
9 v' A( m- X! Z4 l我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇5 H/ P; |% t. x0 j8 K- e% L
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb2 A6 d5 Z- B4 p: ^$ p- q
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...公仔箱論壇$ ]5 P3 P" M4 s4 {5 D
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
, _9 S* i; s; A9 ^www.tvboxnow.com
9 U. i1 n. j; m; B+ B+ C* a! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
- r/ b3 `3 t  l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
公仔箱論壇/ ~8 O# V' B" _$ Y0 g, P# D. T
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
1 x. ^/ I: U8 H4 r, T
, y/ g( k) i% M( b" F而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......www.tvboxnow.com7 h4 X$ b# p- T% ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Z% |/ [, n1 h* B% l% `1 ]
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
公仔箱論壇3 i! ?4 W/ O6 x; _
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
5 @1 Q' {8 h( q6 k
1 m+ U$ l( Y% U/ S公仔箱論壇而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
4 X# `  E( B3 \! t; ~+ {, a0 Wwww.tvboxnow.com8 |$ u$ U) O8 t* c+ `# U7 C* U) b
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...www.tvboxnow.com/ }# A5 l+ Z) g/ k( v
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
  z/ @5 B! L' J; a
我是男觀眾但看後沒感覺
& s7 \* z' M- S& v7 d' }9 Ctvb now,tvbnow,bttvb我是男觀眾但看後沒感覺
1 {; {4 s6 ~& v# S7 }% i公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
& Q0 F4 W6 a3 p9 E4 E4 R* Z
& V, M: j* |% D/ D9 c, Ctvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
tvb now,tvbnow,bttvb5 A$ F. k" q2 P% k/ M
www.tvboxnow.com0 @( _$ z) F" d- I$ U/ V( E: \
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb: x& K! M$ G4 U6 l# a4 ~+ c
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B% q, g( |: B' ^1 _! m
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
www.tvboxnow.com3 g+ B7 R" {+ l5 Z
tvb now,tvbnow,bttvb/ f2 M: X, |2 M; N  B7 t/ ?
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E' U8 ^* \1 L% K& |
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
www.tvboxnow.com  \; |; K6 u9 y; F
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
: k; ^5 z5 U8 g! c/ P5 Bwww.tvboxnow.com不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 T& t# Y$ P( a. Y5 k/ q& G) v
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小www.tvboxnow.com( {9 a1 h; K, [; u8 D/ V2 n
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
( m3 x- p! V3 F4 q! M7 P0 W4 B% x- i  f
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......www.tvboxnow.com& k  k, P$ r" G' R% h. v8 y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件