返回列表 回復 發帖
太麻煩嘅就吾好啦,現時已几好了.
PM 嚟聽下, 可能會刺激到我嘅靈感
blacker14tt 發表於 2012-8-13 11:45 AM
車版叫到~~我出概念睇妳點簡化它~~
有咁嚴重嗎...
ricky867 發表於 2012-8-13 11:46 AM
因為我呢個星期放假, 絕對會持續性大腦閉塞
車版叫到~~我出概念睇妳點簡化它~~
ricky867 發表於 2012-8-13 11:50 AM
come on
Ricky san 我的錢个bank system 重未搞掂呀,你上次点改正架,係吾係都係負数.請指教!
細细B版大都頭晕啦佢话未見过有負数
Ricky san 我的錢个bank system 重未搞掂呀,你上次点改正架,係吾係都係負数.請指教!
ob51330 發表於 2012-8-13 11:51 AM
TVB: 23763699 元, 存款: 441710767 元
我以為已經搞掂?
因為有新奖金入抵銷咗負数变番正数但结果係錯嘅
ob51330 發表於 2012-8-13 11:51 AM
你還負嗎...我SEE你正常返不是嗎...如果唔得就要搵D超級版主幫下手
我上次是車版代我找到超級版主解決的~~
come on
blacker14tt 發表於 2012-8-13 11:51 AM
OK..俾D時間我
ob51330 發表於 2012-8-13 12:00 PM
你咁樣好難追討wor, 我報比超版知, 佢冇反應, 我應該揀另外一個超版
你唔見左幾多??
貓仔,呢個時候見到你?  我要出去。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-13 11:47 AM
Lemon姐姐,再见啦。。。。
ob51330 發表於 2012-8-13 12:00 PM
今早我沒派錢作怪 你已經唔係 負數啦。。。。
尋晚 你 TVB: -1338234 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152346 點
今早 你  TVB: 18661766 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152346 點
我派佐  TVB: 23763673 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152352 點
美男魚可否po你嘅銀行轉帳紀錄? PM都得
今早 你  TVB: 18661766 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152346 點
这是因為咋晚我糸一督屎高版轉來二千萬奖金減去負数就= 18661766