返回列表 回復 發帖
这是因為咋晚我糸一督屎高版轉來二千萬奖金減去負数就= 18661766
ob51330 發表於 2012-8-13 12:15 PM
尋晚我就想提醒你 keep the bank figure negatives as it is...don't do any more transaction until problem solved.
尋晚我就想提醒你 keep the bank figure negatives as it is...don't do any more transaction until problem solved.
SweetLemon 發表於 2012-8-13 12:18 PM
係, 而家好難搞
海姐
現金                       115 balance 吾記得正確数目
C兄派           3338333
本人轉出     -2000000
Balance    -1338333  这負数是
錢作怪          5101901
一督屎高版
奖金........20000000
加昨日利息  xxxxxxx     吾記得
銀行存款      xxxxxxx
現時总数    467241209
这是因為咋晚我糸一督屎高版轉來二千萬奖金減去負数就= 18661766
ob51330 發表於 2012-8-13 12:15 PM
你要PM 我轉帳記錄, 等我好向上邊匯報, 雖然高/超版可以睇記錄, 但係我唔得, 如果我冇證據而幫你匯報, 係件唔好嘅樹
你唔合作, 我都幫你唔到, 而而家我會離開電腦一段時間, 加上我想連絡嘅超版有D神龍見首不見尾, 所以未必可以即刻幫你解決問題, 請等下
海姐
現金                       115 balance 吾記得正確数目
本人轉出     -2000000
Balance    -1338333  这負数是錯的
錢作怪          5101901
一督屎高版
奖金........20000000
加昨 ...
ob51330 發表於 2012-8-13 12:33 PM
你攞過利息?? or 取過款?
我質疑系统有問题,冇可能有負数出現,TVB bank?可作透支嗎?
-1338333 这是問题所在如是正数就 OK
我質疑系统有問题,冇可能有負数出現,TVB bank?可作透支嗎?
-1338333 这是問题所在如是正数就 OK
ob51330 發表於 2012-8-13 12:39 PM
所有系統都可能有bugs出現, 從來冇野係十全十美
你而家又存左款, 你咁搞法, 要點樣追查???
你會搞到我唔知道要點幫你
你冇見到檸姐姐寫乜?
我已經幫你PM另外一位超版, 至於會點我答你唔到
你冇保持負數呢個數目 or cap圖實在失策
而家你又存左款, 我都唔知道要講D乜好
等消息吧

PS: 我要離開電腦啦, 暫時會搵我唔到
本人轉出   -2000000
Balance   -1338333  这負数是錯的
这已经很明顕还用什么解析,難道我作弊.
算了,多謝海姐及拧姐幫忙,这个bug 吾改始终日後出問题.
算我倒霉. 繼续 game 8 吧.
你冇保持負數呢個數目 or cap圖實在失策
承認失策,但很多人可以见証,因為他們都見到,细细B版大見到了都話搞笑.
拧姐都奇怪見到变負数.
承認失策,但很多人可以见証,因為他們都見到,细细B版大見到了都話搞笑.
拧姐都奇怪見到变負数.
ob51330 發表於 2012-8-13 12:57 PM
閃返嚟一陣
咁我都見到, 但係超版們未必見到, 佢地要處理嘅野好多, 可能唔會細查
但係今次我另外匯報嘅係上次幫ricky搞掂負數問題嘅超版, 佢應該會好好處理
不過你嘅數目已經唔係負數, 可能需要花D時間, 等下啦
我又閃開啦
麻煩海姐錫哂妳   
碎银
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
C兄,你好啊。。。。
吉打猫您好
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持