返回列表 回復 發帖
$ O+ U; v2 z+ [* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 A' x! Y- Q$ u
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!2 u( `" o2 T, @5 l, x# D8 C
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
公仔箱論壇# X" O8 c6 Z- [% `: s, b$ u9 H
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。www.tvboxnow.com+ f4 _4 P( s+ Y0 b5 H* Y. S/ r
5 ]3 W! q# O/ A% n
tvb now,tvbnow,bttvb( S8 D" e9 i! _4 ^! ]' ~4 s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

& V. F* S1 t8 ]+ uwww.tvboxnow.com我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625www.tvboxnow.com) z1 u7 j/ [9 N
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
7 @' a5 m( y" gleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
www.tvboxnow.com! u% c" B5 C4 o7 [9 O$ z* g9 ]

5 s; j  u* J, Kwww.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
www.tvboxnow.com2 I2 A1 c) h0 g  {7 q, b& U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J, ]0 `. I4 z
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇www.tvboxnow.com. v  D) r5 ~$ {/ x# ^& O# T. \/ v
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, g3 y6 u  l" \: N& M: \
咁陰功吖?
! U2 K7 P* u. I5 g0 F& Z& z+ Q# O3 n  C但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 ( ^' c* p/ N. \$ I

~5 ?) q, o7 m5 ?: n$ s2 j: F2 g% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb3 Z9 Y1 u' J, p; p4 l
咁陰功吖?
- h2 a$ \0 T( q  w/ m但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
) D- O0 u, e. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
' m) x) h& s* T+ j& Y, @Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
1 f; j2 T- }5 R4 Xtvb now,tvbnow,bttvb$ g5 \* g' F9 i: J5 d3 X& ?
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
7 l! I! }) {9 q& D; r' h8 W
2 ]- w0 j  ?8 h
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗公仔箱論壇) K: e7 z* R5 q& s6 \
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
公仔箱論壇) D" A" n0 q' v& ]' h5 n; r
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& M6 S! S. X: M/ I7 x* L
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!1 J2 n' |0 d6 x8 ^8 _7 i
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
, s4 w' m8 G/ R4 `* w: P7 k. E% h20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
: S" C  Y% y( Vtvb now,tvbnow,bttvb
* o# p1 x& d1 N1 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗# V- a: H% C  G" P
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, y6 K- F2 {% v" |  [# g
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。/ {2 o6 h' a0 u1 U4 A; u
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
www.tvboxnow.com, f7 c/ h+ l0 C  |5 N1 ^0 r0 j
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇. a/ J; j0 e6 I( D5 U% j! c( e) I
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....tvb now,tvbnow,bttvb) _% _6 g8 E6 Z$ l+ o) H  a5 I
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
) \9 l- y/ {, V+ ]- `: c2 m9 e7 V6 d+ u$ W
聽緊電視喇
2 B! L, G+ N0 c" a+ n+ h$ ~8 Wtvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb- D" h" \/ J7 |6 S% Z) a* f1 B9 t
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
' y" C1 ~1 }- z) O9 i2 x& {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港