返回列表 回復 發帖
維持落去啦
blacker14tt 發表於 2012-11-12 02:28 PM
我一直好聽話呀~!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
  a bit cheaper
goldmonk 發表於 2012-11-12 02:37 PM
我中意佢有小小辣味, 而且第二日放oven一下就會好脆又唔油, 亦唔乾.....KFC好乾...no good
with beer
goldmonk 發表於 2012-11-12 02:38 PM
係呀, 不過好高卡路里, 唔可以日日整
點解我冇見過依舊野?
我果舊好似D色靚D
viento 發表於 2012-11-12 02:39 PM
因為之前去Oz嘅相post到一半就懶左冇繼續post到
燈光問題遮, 舊野我係我家姐屋企都燒架, D鬼嘅屋企好陰沉, 所以咪變成咁囉
妳家中有大廚, 顏色靚係必然嘅
佢得罪我, 唔駛錫佢
viento 發表於 2012-11-12 02:40 PM
妳點話點好, 我最聽妳話
我一直好聽話呀~!
viento 發表於 2012-11-12 02:41 PM
咁先係風靡萬千少男嘅風婆婆
两个女淫锡来锡去
因為之前去Oz嘅相post到一半就懶左冇繼續post到
燈光問題遮, 舊野我係我家姐屋企都燒架, D鬼嘅屋企好陰沉, 所以咪變成咁囉
妳家中有大廚, 顏色靚係必然嘅 http://www.tvboxnow.com/images/smili ...
blacker14tt 發表於 2012-11-12 02:47 PM
舊野我自己整, 都唔關我大廚事
不過上色方面, 係靠第一次用滾水煮舊肉果時, 水溫越高, 出嚟效果越好
the only problem i found is too many dark meat .. not much white meat
goldmonk 發表於 2012-11-12 02:48 PM
我冇咁研究wor
光波爐做出來的效果真係好掂.
我朋友整, 又要吉孔; 又要包好多鹽...真係出街買好過.
拉面>叉烧>炸鸡>光波爐
两个女淫锡来锡去
yxx01 發表於 2012-11-12 02:55 PM
姐妹福利
舊野我自己整, 都唔關我大廚事
不過上色方面, 係靠第一次用滾水煮舊肉果時, 水溫越高, 出嚟效果越好
viento 發表於 2012-11-12 02:57 PM
妳有研究咁wor