返回列表 回復 發帖
morning all
CC517 發表於 2012-11-17 10:25 AM
臭E生
next 明樓: 51101
next 明樓: 51101
blacker14tt 發表於 2012-11-17 10:36 AM
我和明樓無緣 ,和車車有緣
型 英 帥 靚 正
你有冇問過我想唔想同你有緣??
臭E生
blacker14tt 發表於 2012-11-17 10:36 AM
乜事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
好彩唔係SWEET 既姐~~
陳叔叔可能都想食甜檸檬
陳叔叔可能都想食甜檸檬
blacker14tt 發表於 2012-11-17 11:22 AM
我想食車仔麵
型 英 帥 靚 正

悶悶地.........去片

作曲 : 姚敏 完整歌詞﹕ 鄧﹕唏一見你眉頭皺,哇的態度呀又輕浮。 鄧﹕你無天裝你係無地載,你無天裝你係無地載。 鄭﹕呢鵝髻系時務裝既,綠白襯黃藍袖。 鄭﹕你啲鄉里壽頭、鄉里壽頭、唔知派啊頭。 鄧﹕唏!*sorry*花友,最辣鬥。*sorry*花友,最辣鬥。 鄧﹕真正下流、的確下流、自甘趨下流。 鄭﹕哼使乜你眉頭皺呀?干涉別人自由。 鄧﹕唏!正衰友,你呷又臭。正衰友,你呷又臭。 鄭﹕我脾氣又蠻又醜既,力大你難捱受。 鄧﹕嘿!你拋我浪頭、你拋我浪頭。 鄭﹕喂!唔止拋浪頭。 鄧﹕打心口,我做慣。打Boxing呢,我發力夠啊。 鄧﹕我打野鶴拳啊,耍太極拳,內功輕亦柔。 合﹕我絕唔怕浪頭。 鄧﹕唏!正衰友,你呷又臭。正衰友,你呷又臭。 鄭﹕我脾氣又蠻又醜既,力大你難捱受。 鄧﹕嘿!你拋我浪頭、你拋我浪頭。 鄭﹕喂!唔止拋浪頭。 鄧﹕打心口,我做慣。打Boxing呢,我發力夠啊。 鄧﹕我打野鶴拳啊,耍太極拳,內功輕亦柔。 合﹕我絕唔怕浪頭。
型 英 帥 靚 正
陳叔叔可能都想食甜檸檬
blacker14tt 發表於 2012-11-17 11:22 AM
人家對妳情有獨鍾
人家對妳情有獨鍾
ricky867 發表於 2012-11-17 11:35 AM
ricky 真係善解人意
型 英 帥 靚 正
車車有錢
goldmonk 發表於 2012-11-17 11:41 AM
金爺 思想落俗了
型 英 帥 靚 正
蘭姐通常煮咩送多?
blacker14tt 發表於 2012-11-17 08:50 AM
最近都係大大碟菜, 亞媽淨食魚, 老細要食肉, 難為了唔識整餸的煮婦.