返回列表 回復 發帖
O...既然喧多活動咁我可以休息下LO~~
ricky867 發表於 2013-1-15 04:35 PM
咁arm 多節日遮
排緊期嘅有最受歡迎吹水會員"選舉" lol
農曆新年活動 & 情人節活動
三月暫時冇野搞
又有得玩啦,可是,可能我比較笨,不大了解規則究竟是怎麼玩。
有點不懂。
lintai2 發表於 2013-1-15 04:49 PM
就是一樣, 踩金樓, 然後選卡片
卡片內容是一個數字, 範圍從1~20
比如說你踩中了一個金樓, 然後PM我, 說你要卡片20號
然後你要投注100萬, 去猜這卡片20號的內容是5號
那100萬你必須先通過轉帳轉到我帳戶內

過後我就會公佈卡片內容
如果卡片內容真的是5號, 那麼你就會獲得你所投注的5倍獎金 + 50萬的金樓獎, 合共550萬
如果卡片內容是10號, 與你所猜的5號相差5, 那麼你只能得2倍獎金 + 50萬的金樓獎, 合共250萬
相差10則全數退回 + 50萬, 相差10以上則沒收你的投注金額, 但會派50萬金樓獎給你

這樣會比較明白了嗎??
車車 午安
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
就是一樣, 踩金樓, 然後選卡片
卡片內容是一個數字, 範圍從1~20
比如說你踩中了一個金樓, 然後PM我, 說你要卡片20號
然後你要投注100萬, 去猜這卡片20號的內容是5號
那100萬你必須先通過轉帳轉到我帳戶內

過後我 ...
blacker14tt 發表於 2013-1-15 04:57 PM
車車 你開字花檔
型 英 帥 靚 正
字花档过年好热闹架
條骨都無佐lu
字花档过年好热闹架
lhy92725 發表於 2013-1-15 05:17 PM
當年字花係用嚟呃師奶D買菜錢
型 英 帥 靚 正
吾好讲个呃字
肯定是有人揾到着数
先钟个头埋去嘅
條骨都無佐lu
吾好讲个呃字
肯定是有人揾到着数
先钟个头埋去嘅
lhy92725 發表於 2013-1-15 05:28 PM
你年輕唔知道啦,我見証字花年代未期!
型 英 帥 靚 正

埋來睇,埋來踩,埋黎賭
好易中好易中好易買餐餸
買得大羸得大,唔賭唔知時運高,有買襯手LA~
我就见到我呢边呢家街市D师奶阿叔在买地下六合彩,好鬼疯狂
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2013-1-15 05:36 PM
梗係D人諗住中幾個字就有幾百個唔疯狂至奇~
lhy92725 發表於 2013-1-15 05:36 PM
六合彩就係當年馬會打殘字花嘅武器
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽