返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
' w+ Y4 O% W# U% q
2934800公仔箱論壇7 i4 C# m! x3 t. s$ P2 f0 T' r
丁一元机會大啩啲。公仔箱論壇( n# _5 Y- {" Z
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
1 V) B9 M3 J6 c! K- |4 R" Gtvb now,tvbnow,bttvb' }6 P' z4 A3 u; W3 _( A
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
$ p: e1 I$ U8 f# [/ P% o

: U: R% g0 ]6 M( M, u乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
# _& ^2 c1 y; o9 @tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
! f7 ?9 e# S2 ?0 M8 B  s陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb+ j( R1 T; w" Z! F

; r/ q1 R8 {/ d9 \9 x3 i* m; s8 ]我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
9 f' |1 d4 h6 x" S! s公仔箱論壇Er......Er.....公仔箱論壇) D2 C* J( U% I  T; i
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
" r" m% h/ z2 R2 a7 q" {4 n1 Utvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇0 @! n; J4 o9 }4 i/ d- e* e+ J
陳生個主角好似重要啲啲....
9 @& Y6 J; B6 W - S# _( ?3 q& e+ }$ p
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
& |! d; g$ `& h  p  |tvb now,tvbnow,bttvbEr......Er.....www.tvboxnow.com' U6 q! @- N1 }' f; A" k, ]5 t) m
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?. i4 ^' O4 k$ g; A1 W) h. Z
2935583 ...
; q5 p/ E* n; b+ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
" U8 a  D# \% m& l
/ K+ K7 B2 k0 E& P6 k2 S
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..www.tvboxnow.com$ n4 Y8 a. P$ Z4 U9 K) J
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
4 t. J9 n( ?+ j1 P2 dtvb now,tvbnow,bttvb一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
0 i7 y! r: F% t6 ^1 U# ?' ^2 n嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....www.tvboxnow.com5 E2 T/ }: O- M4 Y1 L
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
6 p) k" w! e6 s0 ~& W公仔箱論壇吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
; F1 H. V3 w4 w+ F: ]: |tvb now,tvbnow,bttvb黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
; J0 ~- P+ h: _3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 O1 h' N9 V$ P, n
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
7 q- Z$ T; G( u* s
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
  H- x! ~3 B( X+ S5 h% w% J5 J6 dtimmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
, F8 c' D1 m' _+ m+ B) ^www.tvboxnow.com999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
- m( R5 k0 t! E# k3 k; ?2 y! c0 Q( j公仔箱論壇$ x: d7 K& ?0 \  W
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
4 y' \$ R" K) S! h, }9 _, Lwww.tvboxnow.com講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...公仔箱論壇( x0 f4 V9 G: C3 v' q
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
( ]; F2 P1 r' V" K
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........, D$ B. n6 B+ L+ e0 _& _6 b
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  \0 H! c# _5 f3 i# L
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........公仔箱論壇+ `& F2 h) d1 {' k& d
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。: U/ P3 H) ?+ v0 K# d
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
: U1 ~! d/ v# \公仔箱論壇# D; ?; M. N. K
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
. W) m$ L) i- D& x) p- }* B$ e

4 L: j/ S" P/ y; k咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲公仔箱論壇, H, i9 P# ]8 C0 ?  D; J3 L
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
% `/ T# ^, k5 w' v0 n% x. i$ {* X- o公仔箱論壇細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。. Y) Q1 l, k# K2 j9 z+ B5 u5 N
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s+ l) j1 w( l- B/ \! y7 a+ @- O& n
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
2 s' T  t. q. c! F- B% l' s, d2 r公仔箱論壇其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.