返回列表 回復 發帖
玻璃鞋唔同D嘛~
wng86 發表於 2012-7-22 02:37 PM
有幾唔同??
到時就會知道
blacker14tt 發表於 2012-7-22 02:37 PM
期待期待。。。。
問D么嘢?
wng86 發表於 2012-7-22 02:34 PM
问如何爱护地球 什么做多环保 什么什么的
问我会支持吗 ? 过后又问我做什么职业
过后就说到屠杀野生动物 就讲到好多
我也问了他好多问题 他都没办法答我  
有幾唔同??
blacker14tt 發表於 2012-7-22 02:37 PM
材料不同。。。。
細細B
blacker14tt 發表於 2012-7-22 02:34 PM
原來是高版大大~~
有幾唔同??
好精貴,唔可以亂咁放
直接派?
wng86 發表於 2012-7-22 02:37 PM
有这个可能。。。。
下一个金楼是6444帖。。。。
问如何爱护地球 什么做多环保 什么什么的
问我会支持吗 ? 过后又问我做什么职业
过后就说到屠杀野生动物 就讲到好多
我也问了他好多问题 他都没办法答我   ...
BeiDouChef 發表於 2012-7-22 02:39 PM
大廚問佢有冇食D野生動物就問到佢口啞啞啦~
乜戲?
blacker14tt 發表於 22-7-2012 02:35 PM
大陆剧:轩辕剑之天之痕,天涯明月刀,神雕侠侣(刘亦菲黄晓明版)
电影:大武当之天地密码,四大名捕,爱的面包魂,车手。。。。(前面两套好好睇!!!)
大陆剧:轩辕剑之天之痕,天涯明月刀,神雕侠侣(刘亦菲黄晓明版)
电影:大武当之天地密码,四大名捕,爱的面包魂,车手。。。。(前面两套好好睇!!!) ...
jeanejhua 發表於 2012-7-22 02:41 PM
download 咁多戲睇~
电影:大武当之天地密码,四大名捕,爱的面包魂,车手。。。。(前面两套好好睇!!!) ...
jeanejhua 發表於 2012-7-22 02:41 PM
神雕侠侣(刘亦菲黄晓明版)好看~~
你的下载速度可以上得多快啊。。。。
好精貴,唔可以亂咁放
wng86 發表於 2012-7-22 02:39 PM
有幾矜貴? 都唔好著
download 咁多戲睇~
wng86 發表於 22-7-2012 02:43 PM
宜家download,考完试即睇!!
我等。。。下个星期考一次,仲有两个月,又考多次啊!!!!
两个月!!!! 死就死啦。。。过埋今日,应该好少入来。有乜大消息就pm我,或者係我聊天区留言啦。。