返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!6 M- g2 }0 Q  E+ ?, \
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
* ^' Y- @& \; i' Xwww.tvboxnow.com
1 C' s( ]5 r9 }; \' qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
9 W' o7 M+ U+ g( o+ u( P公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

/ \) G* M: j, S# s5 r4 Q% T; d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...www.tvboxnow.com! |- ]$ k- r- L* ~+ |4 C- F) P
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

公仔箱論壇$ A5 E2 d9 N0 t9 J- j+ n) T

1 X4 }) V: a- }' d8 u% Mwww.tvboxnow.com成半年無見,好開心見番你。
8 o6 o6 ^2 V; U" y# M. @  e" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇( L. j0 X* B, k' Y% d8 s  \
& S" w; S" t; x: o$ fleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
+ f) z0 {& ?( }5 N1 _% f! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' d4 ?1 N4 R8 W楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
# Q! a) A, Q9 u9 M8 N1 ^5 k5 \tvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
$ s0 W5 F) I) MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
1 k9 `2 H9 V8 l% R. _公仔箱論壇
: m4 l# s% b$ G/ s2 qtvb now,tvbnow,bttvb女工要著吊腳褲架咩??
2 q# J/ b0 H- {: }, R9 S, D0 R# d公仔箱論壇
5 ?2 N7 k! G0 W" Ytvb now,tvbnow,bttvb
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
, Z- }, {1 H5 _+ ltvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...tvb now,tvbnow,bttvb1 Y4 S6 Y/ Z4 r# z8 ^, k
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
  ^" g/ ?4 q; P# gtvb now,tvbnow,bttvb
* E: F9 M! c& U2 _4 g5 l/ A$ O其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!公仔箱論壇- h9 c3 Z( r/ ]7 n" z% x

% P+ j; b) I$ a8 q3 U. r# |% D$ f5 T- w. l! F0 |' C* o
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
! A( ]( G9 T7 c" y1 o公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb" W, `. y9 @: h% }
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
8 D4 o" B* u% R, ~6 awww.tvboxnow.com2682931
6 t! v+ A, @+ T, p. {% V- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!  _4 H: Q% x- K
- i8 d8 v7 L0 j, \; ~2 O
' H, H3 [+ N0 ?" j8 x) Awww.tvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!" ]7 K% ^, m4 n9 k+ m
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
* H3 U$ }5 `0 }* fleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
( T& C- I7 S: ]" g3 H6 e
1 ^1 Z: b* t) N$ L" x+ |, m% v2 m4 stvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
4 W! w8 q0 V: D8 x4 d& f# bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?+ }. Z' ?& [" b9 G7 R
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添4 b* S+ i9 R2 M/ ~" Q: h( c, q7 W
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: ~" w( f0 o5 X; x6 A

! h# n% c+ ]# V. i6 ]www.tvboxnow.com細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
! P) ?* y9 T8 A9 p" u公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
( L" r. C3 V' W6 {# h3 V  O: jtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
( L  d/ m: ]. C. H  \! l# e0 N2 L1 g8 E3 ^
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........