返回列表 回復 發帖
* A0 S1 _& s  ]7 o" u5 c/ V) }公仔箱論壇係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" G6 L. K/ m# }6 q- q# I6 W
不過我唔係嫌美儀老啊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q4 M: n: i0 p5 Y% U
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇# R( A$ N1 E  A' P2 O, w

( T' j4 @" M+ o+ Q8 @) _www.tvboxnow.com不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb6 h( s, b3 V0 O+ G+ W9 L, z  O% R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
; I' y( ]/ W' l+ R
2 R. k. Z- b7 X0 F3 Y; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% e; q& \) B' `! y, t/ Ewww.tvboxnow.com公仔箱論壇; f4 f# ^6 i1 q- A
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇& F/ M% P% w+ E. E. f
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
0 W3 P+ h& o1 x唔.....
- q0 A. b' m$ L7 H# d美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
3 L. }' l5 J; atvb now,tvbnow,bttvb1 b* A+ ^0 r6 H9 ]8 F3 p: F
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
9 P, U* J) D" u5 l& ~2939554
) J& b- f5 r9 Z7 D. {6 A+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
1 Q# s0 c2 V+ b" Z2 [6 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 m2 X- F3 W" P% C9 `5 q% n, b
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
# N* }# N# R: h$ V$ H$ Bwww.tvboxnow.com唔.....5 j; K# r2 p, r! D+ u
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
  R1 F" a' u  j( ?6 etvb now,tvbnow,bttvb2939556
/ a1 ?$ _: ^1 e) u, @tvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
0 F. `2 D- ]8 J6 B: i  rleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
0 P4 R' w3 G& c3 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. N1 \4 S* ]0 |
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
tvb now,tvbnow,bttvb( R+ P$ `  }0 f/ S) K: K' s

6 h' s/ U" x1 M: B5 Qtvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
2 n8 I  P8 S- w: h# L+ Umnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
$ o! i9 ~  e- f! xwww.tvboxnow.com
. @: R3 r7 C4 o. h8 ]2 Otvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
# q) ~: d6 q  z

1 i# ^, M/ x6 n- p4 S/ Z8 t公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
; t: D; d" L& l& e$ xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
1 a- I: ~1 A$ Q' q& d1 X

+ s1 n5 ?4 z) k  q% Ntvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
4 v; T5 p1 ^1 s. Q公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
  v* E4 x' i- J, J' \www.tvboxnow.com嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

7 `6 |  s. m  X! O: i6 L% j& f: hwww.tvboxnow.com
, h5 A  l9 m7 N/ d! C4 m公仔箱論壇% A( |0 {4 R# M0 E- `
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
www.tvboxnow.com8 U7 Y  l9 }+ B  c, J8 \

, ?7 V9 O* H9 K" Z4 k# q! t. f: n公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
/ B  |) O, f8 @3 S. rtvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
' h, H4 u: k- B. B4 ]tvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
- \6 |% C: l+ k% nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
1 d& \( k% e: M; ~6 j0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
) ^5 X: k( a1 W7 m. F

n8 x$ [! E, D$ S) z$ R公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"www.tvboxnow.com% D7 B* M( b1 V/ o
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
' L9 {, r6 W. A% i
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
5 K3 `; E9 a* a( F1 a
7 |; z8 e0 J: t' A公仔箱論壇
& B+ n) m8 L1 c' ]  t7 J% r5 g公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢1 _$ {* J* M6 k+ v; p0 t# u
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇4 {5 O/ [# K$ u( U
我預設嗰個反而唔係呀..
2 X! y$ M+ N2 L; u, l3 ]tvb now,tvbnow,bttvb  Q/ |8 v; I6 `  b4 ]
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!公仔箱論壇1 A6 ]/ D. h! |& g# Y7 o% o
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
+ Q$ T$ Y5 Y% d- Q+ V. k9 E* K
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 % v0 S. M: f, Z' a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }7 x( K, M8 d' J" L' C& [' h
補充茅山聖物紅肚兜TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! {3 m  x1 D" ]) o$ P7 ?; E5 K
tvb now,tvbnow,bttvb3 K0 k% q9 u2 s6 q$ @3 _
29405333 v, c" k6 d+ _1 E4 _' z8 {7 Z

. i4 U" B# ^5 K+ Z( M) O# g1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b/ u2 C1 p; l
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!$ x+ t- C* g# i( E9 @5 E  u
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) Z/ u9 i; n% J3 r
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 o9 n) A# a  R, [; P
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T, g( T/ N$ `$ }) P5 {
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
& }4 U7 T- d% u公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....- ]3 @( D3 F# V' ^; s/ `# r# T
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
6 W: w0 d5 J( T$ K5 M$ z9 M
1 J# H9 X: T3 Q% ^4 ytvb now,tvbnow,bttvb嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
, e& i" a1 t3 S, f) otvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 M. r5 ~% Q2 r
釘姐的背面
' R& Z1 [' N' X8 z  MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。