返回列表 回復 發帖
Bingo 我都中
Anonymous 發表於 2015-7-17 11:38 AM
你中左。。恭喜食焦兄  你要   PM  車車
恭喜見光死嘅食蕉第一次叫BINGO!

時間支出操作匿名2015-7-17 11:43 AMTVB 4000000 元積分轉出
blacker14tt 發表於 2015-7-17 11:43 AM
咁少獎金嘅
哦,原來係咁 ,一個遊戲既製作係需要時間同心機
車車,仲有 D 動腦筋既遊戲?

今次反應唔錯啦,車車好滿意嗎?
可能唔洗等一年啊!期待下新遊戲 ...
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:43 AM
呢個係最後一次玩嘅命運卡遊戲紀錄, 妳自己睇下係唔係要動下腦筋??
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=5795&fromuid=799842#pid51037468

今次還算唔錯, 不過酒館遊戲最高紀錄係:
2012-7-21 09:22 PM開始遊戲, 2012-7-22 03:57 PM結束遊戲, 一樣係40個金樓
都話佐佢呢類高高層,吾系我地D打工仔可以羨慕架啦
條骨都無佐lu
你中左。。恭喜食焦兄  你要   PM  車車
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:45 AM
已經PM左錢都收埋
暗樓: #96426
用google chrome上纲、在應用程式内你會見到ABP、免费装的…
hungyu 發表於 2015-7-17 11:44 AM
好的,唔該你啊,隨意兄
用google chrome上纲、在應用程式内你會見到ABP、免费装的…
hungyu 發表於 2015-7-17 11:44 AM
firefox都可以
咁少獎金嘅
Anonymous 發表於 2015-7-17 11:45 AM
唔要就比返嚟
呢個係最後一次玩嘅命運卡遊戲紀錄, 妳自己睇下係唔係要動下腦筋??
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=5795&fromuid=799842#pid51037468

今次還算唔錯, 不過酒館遊戲最高紀錄 ...
blacker14tt 發表於 2015-7-17 11:46 AM
睇到啦  車車,真係要動下腦筋啊

原來咁勁的
已經PM左錢都收埋
Anonymous 發表於 2015-7-17 11:47 AM
咁就 冇問題啦
入黎望一望先
都話佐佢呢類高高層,吾系我地D打工仔可以羨慕架啦
lhy92725 發表於 2015-7-17 11:47 AM
佢高薪厚職, 我地就高辛厚積, 積勞嘅積
睇到啦  車車,真係要動下腦筋啊

原來咁勁的
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:51 AM
而家只能夠想當年
入黎望一望先
hongkong6366 發表於 2015-7-17 11:53 AM
望到D咩?