返回列表 回復 發帖
' V# U. p# L- R) ]* Q" K& ]
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。" T$ a: I  d# {  R- U5 i0 Q
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。tvb now,tvbnow,bttvb/ L+ x$ a* U' Y& [2 U
* v, |: i% ~5 C0 c0 r6 b2942005
' M) H0 d* ?2 I; _4 b8 ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
5 Y9 n' D7 k+ q1 c. t! y. g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. h' _4 `, D& Q( t8 O
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
* R% @6 @7 q: U, ~* |9 d/ d2 m$ B  `www.tvboxnow.compknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
2 N: S* v' t- j1 o係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
# Q: d# |9 y- }* x* u& X8 I' l認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
" ], H7 {! n/ S/ H" {8 ^$ {$ Y最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!公仔箱論壇9 Z0 C( B& \& n+ `" J, o/ C
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...6 J) \& _' m! e" T4 |  `6 t/ L
最後期待這套勵志 ...www.tvboxnow.com+ z$ S1 B9 a1 |  T( i9 X7 q9 f
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
5 D% t0 a# _2 ~5 d" b公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
6 ]! ]1 f2 l; x' y' f# stvb now,tvbnow,bttvb係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
2 D; W2 {; ~: ~; a. Y# Tleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
0 n2 z$ `) _2 L& v8 Y: j- h# Mwww.tvboxnow.com
6 \+ u: y. [7 b$ ?; mtvb now,tvbnow,bttvb因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。tvb now,tvbnow,bttvb+ {. e+ {% f+ T6 u! t. b% W  Z

+ p. J6 w6 `4 Rtvb now,tvbnow,bttvb但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
7 R3 H8 M8 p$ G# l1 v8 ^' MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U3 h$ d9 J' E5 d) K& k; e
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb6 U" t9 C  Y- n% J- Z9 X# {
6 a$ w  c& v) e6 @
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...tvb now,tvbnow,bttvb" |( H# }* C6 t' Q! a5 E! c
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
公仔箱論壇% M5 r  B9 Q# i2 e6 @; }( ^+ g0 Q5 C
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L* ]" o3 j" G5 c5 H) r0 v& h) z
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?. G4 {, [5 l" H8 v/ @- L2 Q" y3 ~
8 z6 D& `+ F2 f$ c. i. o& A
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
! i2 l  U0 _* p, V9 L除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
, _7 Q+ a3 U1 @/ i1 H5 ~! W" Wwww.tvboxnow.com唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。www.tvboxnow.com, l9 m  }8 F) {; j
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z1 F) n! F2 x) K- ?
公仔箱論壇# @3 j+ F/ E! H: ~! q

0 c! o0 P) y- a! u# p! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
公仔箱論壇- a, u9 Z( M. j: P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W3 t! k7 ?! k9 {& s0 Z3 N
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇* Q! i- ?: s8 u( }
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
" ]' b+ ~9 y- f/ m* mtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  @# x7 S6 n# y4 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 g! o' J. f9 i% x  r' a
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, www.tvboxnow.com: |7 m* C$ ~$ Z3 \0 R( _
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無% H! M; V8 x( {- g
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 V/ Y/ d$ g# S+ t) F
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。公仔箱論壇/ z, ?+ X& v) k! T% ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件