返回列表 回復 發帖
  P- z$ a6 d0 k. R7 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。维基百科www.tvboxnow.com7 H4 G  e* V3 E$ E* k  `! Q0 d
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
- C- C9 r3 D- sPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( F- R8 E' j* ?% k& r+ [
唔該晒!
" i/ ], w+ v! [% ~; S- }5 g
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
3 a, _* n" ~2 x8 V公仔箱論壇2944234
2 a3 T, I' E+ t+ l( [- P公仔箱論壇2944235& J/ h3 F( c. Z& M
我再補充少少吖。
  |/ d" N1 F( @1 v# x, D7 U% `/ ]tvb now,tvbnow,bttvb香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ?/ @' P# y5 |. S6 `8 z$ j! v7 u1 p
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
- N( d! i( i  Ttvb now,tvbnow,bttvb/ f8 n/ W2 T# O1 o6 j/ {
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
- c1 K( z7 R' f6 A& w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E* Z- i2 f3 h: g! S* ?# p& Z
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B' f9 C3 v! |  G9 ~
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
% g: |( t5 G- [5 N
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
  r4 K* R# d9 K大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
afteatvb now,tvbnow,bttvb8 n& u* k* [( p' r

4 h( r0 a( K) R十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

1 E3 e- @6 u$ z( K# n, N6 V$ ltvb now,tvbnow,bttvb
  `9 H; g0 L; s9 B' y3 P, h) F- M公仔箱論壇即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
- b% }6 w7 y9 D& r大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
www.tvboxnow.com! g) Z# I5 }" m' P' a9 J6 O8 [
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
6 M, r/ k- t; E( e' Q; l公仔箱論壇
6 Z$ ^1 f0 M# W8 d( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
  B& c: m7 \  a5 F8 G  }" t. Q# bmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
公仔箱論壇( A& h' K) ^7 G2 i- M
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
4 @/ E% I% n2 q! M大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \- a) P; R: y: p0 ^) w+ K" G8 N
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?www.tvboxnow.com: v% O, L* k% f1 P6 e: i
tvb now,tvbnow,bttvb: O0 Q6 v% C$ Q0 v8 B! q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ v  K. g7 f3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  3 q& L3 T4 s* b3 @1 A! J
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
. h* \" d7 o3 p. w" v: h1 I
' M4 H  [" f5 F4 y* Y0 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
' h$ I' _+ ~6 f; I9 ^
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
2 k( M) z2 j0 d) N3 o
* u  o: c* ?1 [0 ?8 t1 T4 Lwww.tvboxnow.com2945301
* E  L0 c& T3 W7 Pwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
; w8 P, y7 f: \( x+ M8 \" {$ c. m4 L4 Ftvb now,tvbnow,bttvb
: c/ ]% p0 h4 [5 R1 M- iwww.tvboxnow.com仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea/ A& `- L) Y) f7 z! P

# u8 ^( K7 G( N+ K* twww.tvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill www.tvboxnow.com5 O9 `- l7 V& _2 ]' ^: I
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
) A, c+ I6 u# h0 |: N
! |- K3 ]8 u4 Q9 E' Z+ f
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
公仔箱論壇( F1 x2 m, E6 E3 \2 J9 ~0 z
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。) [. m8 O6 |# P& |
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
公仔箱論壇+ ^0 q6 D% W7 m. y5 }' z  R! q
www.tvboxnow.com3 z/ A5 F+ U6 a6 I! ?+ B
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
9 F4 n$ X! z% q4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?; ^- D$ {4 ~3 U

/ z. p- m' @% i$ q- @5 a0 O8 O公仔箱論壇29453010 ~) i$ V4 G% G8 }$ B! n8 }
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
; A" G5 E& ^8 F1 v' r公仔箱論壇8 f$ D. `7 p8 U  [: P$ z7 o7 |! I
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
$ L2 J/ R8 Q8 z9 N) X大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
tvb now,tvbnow,bttvb" V4 q: H7 ~: e' }- L- G6 j; A

. c4 `# A% y, T# d2 q5 `真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
6 C7 l/ n& \6 H大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: }6 N: D2 j- I
tvb now,tvbnow,bttvb/ h$ X, ~5 U# D9 u: h% T9 D
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,) o0 P" ]: w; h$ c: |2 X
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   ( D9 h# A' ^; r9 x' D3 x$ R
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing