返回列表 回復 發帖
& o8 C  r( c3 x9 |3 i6 g6 O細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
0 f/ q  W" M* Q" j" h: w公仔箱論壇真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........tvb now,tvbnow,bttvb- }* R. ^4 i4 [1 N1 \6 _
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
, e# G$ G$ z$ @- |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
% a! Q3 q* K  L6 C, h公仔箱論壇
; T* \9 t: N& {" e) D0 ?, x公仔箱論壇我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
' R" l' T$ r' Dwww.tvboxnow.com7 H+ l2 e6 C& h3 u8 n  t& o) d4 X+ ]
我最多一路睇一路玩gametvb now,tvbnow,bttvb- K. c0 p0 c: i7 h, I4 I$ T
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
( p/ X8 a( [; a2 u3 v$ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
. U) [. {( u! k& Atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. q8 m: w0 b1 o! O5 Z& b! d! O
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
  d0 G" K7 K1 k
, Q' Y# x$ h& N, T4 S0 m  A睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
0 V4 m  W0 }7 x* mwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
, v* }5 w' ?* ?4 r7 n* V9 e2 |* I公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
! P) [8 e6 d! C8 o1 Mtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- m0 W4 w# U* u* @

- Y0 G& W' T) \" i+ K; O5 x. ^% Ytvb now,tvbnow,bttvb以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。tvb now,tvbnow,bttvb. z, ~( @0 c% Z& s+ t  q: d
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
# ?7 U! k& U3 N0 W公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
8 a2 V$ o1 P; K& W; m8 h  Z1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........* X6 z% N. B, I3 e0 y! k
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.  r' E8 L, l% p" e/ S- \' o
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
公仔箱論壇* S  N- H1 @0 R" t- A2 H: {

x, m3 s* ^) `# L, x' F7 Vwww.tvboxnow.com
# ?- O' v. ]2 T& ~7 ]之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
& z6 n- A" T. B3 H
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
( S% ^4 I  N0 i  r1 J! i  e公仔箱論壇2701565tvb now,tvbnow,bttvb- z3 P8 L% Q. e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a" j( j: Z+ j- s0 ?
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e1 l2 ^3 u9 ^
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
4 J6 ]" h, B; c( s' Hwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb5 N' |/ \/ x4 q( u' A% a6 N7 T
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
% A  d$ t0 d) @) s9 ~" l9 ~) z2 v, u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ P5 A- r1 S  A# L
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
$ Z4 |8 k2 m3 z# q; h/ Ltycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
公仔箱論壇8 m3 c5 z" ]. X5 i) j

6 M* C) e- s! M+ Q, z8 Y7 C/ K4 t咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
公仔箱論壇8 m- h. g1 ~( G0 V7 C! P
; Q: w. _9 z8 @- G
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?+ r: V, R* Y0 C: ~
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
! N8 }2 a- l, O+ z, N+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com: K! [& m9 z$ c6 |9 J4 y. o% o5 s
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
; E* S1 x+ ^% l3 p公仔箱論壇# ^6 S) o) ^: e/ t  l% e
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
4 Q6 u7 T2 B! R& g$ _# uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...tvb now,tvbnow,bttvb! ]: g% p8 U5 N; \
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
$ X- i6 J8 d: x7 E% g8 j$ F公仔箱論壇
. E4 c8 D$ V0 O. G/ Ltvb now,tvbnow,bttvb粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
9 `0 W: [3 [; swww.tvboxnow.com
8 K& Z8 J4 h' P; A0 Ywww.tvboxnow.com“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” $ k% F8 _. V2 `1 k
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
7 @4 E' C, t$ J2 g: g
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
: R, U# J5 I9 uwww.tvboxnow.com
0 H4 I7 S0 ?" ?- B, e+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇1 N0 _! E% a! w2 g
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
6 t( F2 A# [/ L2 T6 k1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R1 g8 c5 Y/ ~6 L' M
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??